coner
Daimi Üye
Çoğu arkadaşlarla hedef balıkta buluşur plan yaparız.
Biz Hedef Balık olarak %95 stoktaki ürünlerimizi satıyoruz. Mağazamızda olduğu için bazen stok hataları çıkabiliyor. İade Sürecimiz 20 Saniyedir..!!hedefbalik çok kullanışlı bir site gelmedi bana, sitelerini düzenlemeleri gerek. Şu an yaşadığım sorunu hemen aktarayım.
Sahte balık bakıyorum. Ürünün renk seçenekleri var.. Fakat hangi no hangi sahte gösteren resim yok. Bu kadar basit bir şeyi atlamaları saçma geldi bana.
Tekrar ediyorum. Örnek
Kendo Baby-Jig 8.5g 45mm Metal LRF Jigi
Renk seçenekleri var, fakat hangi renk kodu hangi model belli değil. Onu geçti çeşitleri gösteren resim de yok.
Site olarak avmarketi daha iyi bu konuda. Tabii oradan da alışveriş yapmadım henüz.

Biz Hedef Balık olarak %95 stoktaki ürünlerimizi satıyoruz. Mağazamızda olduğu için bazen stok hataları çıkabiliyor. İade Sürecimiz 20 Saniyedir..!!
Örnek verdiğiniz ürün ise renklerini seçtiğinizde direk size o ürüne ait kendi resmi açılıyor. Koda gerek yok almak istediğin ürünü direk görüyorsun ve kod hatasından kurtulmuş oluyorsunuz..
Size saçma gelen olay bazı mecburiyetlerden doğmaktadır. Örnek verdiğiniz site ise sadece online satıyor ve işleri siteye ürün girmek siz alınca da gidip bulup size kargo etmektir.
Bu arada ürün numara seçimi yapınca resmin değiştiğini şimdi öğrendim. Saçma dediğim olay benim sayfanın fonksiyonunu anlamamış olmamdan kaynaklanmış. Özür dilerim. Affınıza sığınıyorum.Biz Hedef Balık olarak %95 stoktaki ürünlerimizi satıyoruz. Mağazamızda olduğu için bazen stok hataları çıkabiliyor. İade Sürecimiz 20 Saniyedir..!!
Örnek verdiğiniz ürün ise renklerini seçtiğinizde direk size o ürüne ait kendi resmi açılıyor. Koda gerek yok almak istediğin ürünü direk görüyorsun ve kod hatasından kurtulmuş oluyorsunuz..
Size saçma gelen olay bazı mecburiyetlerden doğmaktadır. Örnek verdiğiniz site ise sadece online satıyor ve işleri siteye ürün girmek siz alınca da gidip bulup size kargo etmektir.
benım bıldıgım kutuların uzerındede yazmıyor..Merhabalar tekrar,
bugün yeni yapacağım alışverişler için (Lazım olan bir kaç malzeme var) hedef balığa üye oldum.
Lakin ki örgü misinalara bakarken mm - kg değerleri girilmediğini gördüm. Bu bilgilerin girilmesi mümkünmüdür. Örnek linkler,
Kendo Dynema 4 Örgü 250m İp Misina 14mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Kendo Dynema 8 Örgü 120m İp Misina 12mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Kendo Multicolor 8 Örgü İp Misina 250m 0.12mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Merhabalar tekrar,
bugün yeni yapacağım alışverişler için (Lazım olan bir kaç malzeme var) hedef balığa üye oldum.
Lakin ki örgü misinalara bakarken mm - kg değerleri girilmediğini gördüm. Bu bilgilerin girilmesi mümkünmüdür. Örnek linkler,
Kendo Dynema 4 Örgü 250m İp Misina 14mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Kendo Dynema 8 Örgü 120m İp Misina 12mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Kendo Multicolor 8 Örgü İp Misina 250m 0.12mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta