Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avlanma yöntemim mi yanlış ?

Kan Grubu
A Rh Pozitif
Jig pek verimli değil Marmarada malesef. İllaki jig ile avlanmak istiyorum diyosan 14g zebra glow vibrasyon al iyi bir marka olsun. İskele üzerinden derin merada çok güzel lüfer çinekop avları yaparsın hatta levrek bile bindiği oluyo. Savegear tavsiye etmem boyaları dökülüyo yeni seride. Jackson, strike pro, Deep pike gibi markaların vibrasyonunu tavsiye ederim.
Hocam kamış 8 gram atarlı varmı bi öneriniz gine jig için sabah avları yapıyorum genelde glow şart değil ama güzel olur <3

Kan Grubu
A Rh Pozitif
Jig pek verimli değil Marmarada malesef. İllaki jig ile avlanmak istiyorum diyosan 14g zebra glow vibrasyon al iyi bir marka olsun. İskele üzerinden derin merada çok güzel lüfer çinekop avları yaparsın hatta levrek bile bindiği oluyo. Savegear tavsiye etmem boyaları dökülüyo yeni seride. Jackson, strike pro, Deep pike gibi markaların vibrasyonunu tavsiye ederim.
Ve bide bişey diycem yosunlara takılmazmı takılmaması için ne yapmam gerekmekte ?

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Ve bide bişey diycem yosunlara takılmazmı takılmaması için ne yapmam gerekmekte ?
Sığ yerde kullanmayacaksın vibrasyonu. Derinlik en az 7-8 metre ve üzeri olması gerek. Eğer meran sığ ise hiç o topa girme. 8,5 gramlık vibrasyonlarda var kamışın atarı müsaitse oda olur. Sabah pek verim alamazsın vibrasyonla.

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mera kayalık ve yosunluk kıyı kesimi açıklarda kayalar bulunuyor şuana kadar kefal karagöz zargana istavtir çupra ve ispari gördüm su fazla net değil ama sığ yerlerde kayalık aralarında olduları belli oluyordu zaman zaman peki jigi nerede ve ne zaman kullanmalıyım silikon deniyeceğim jiglede tutmak istiyorum keyfi bir başka oluyor :)
Jigle zargana deneyebilirsin jigi suyun üstünnden getirerek