Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan GERÇEKLEŞTİ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen Bulent abi denizde ne kadar ufak sinek kadar balik varsa bana geldi 🙂 Hayir igneyide buyuk tuttum kucuk balik gelmesin diye hayvanlar yemin etmis kopek baligi ignesi taksam kiraca kadar mercan gelecek 😀 Insallah yanina geldigimde bu sefer o guzel gozlu levreklerden alacam 😀
Sayın Jinekololoji nöbetçisi,

3 ahtapotu oltandan kaçırdın. Balık gelmedi demişsin. Denize atladığında sortuna kaçan balığı da düşürdün. Yakaladığın balıkları ne yaptın? Balık denk gelmeyen sadece Senih var diye biliyorum. Onun da o günkü durumu malum.

Senih tam bir sinek avcısı. Saçına giren sinek 6 ay yolu bulup dışarı çıkamıyor.
Bir dahaki sefere burada levrek yakalayacak. Ona özel silikon hazırlıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi 3 mercan falan filan aldim 😉 ahtapot kacti denize atladigimdaki balik duruyo 😉

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar ben kendi adıma gayet güzel balık aldım fakat o zarganaya dalan vapur köpüğü gibi ortalığı kaldıran neydi hala merak ediyorum.Ben,Hamdi ve Mustafanın tam gözü önünde o zargana can havliyle su üstünde kuyruk sörfü yaptı resmen gözümün önünde.
Ayrıca atlamışım Aracımız ve şöforümüz gerçekten on numara,on yıldız aldı konforu,bizlere uyumu ile bundan sonraki organizasyonlarda da bize eşlik etmeyi hak ettiğini düşünüyorum.
Tekrar selamlar,hepinize teşekkürler.

Yazın da Rasmus'la gece avı turu yapalım.
Gündüz ayakta uyur, otel parası vermeyiz.
Ben koltukta uyudum, fena olmadı.

Rasmus'a telefonunuzu kaydettirin, gerçek meralara götüren teknenin tur mesajları gelsin.
Gece avları varmış, buralara geldiğinizde belki katılırsınız.
0539 467 9595 İbrahim BORAZAN

celal abi çok şansısızdık balık bizi transit geçti hep izzetin yüzünden 😀 👍😀

abi tutamayinca bir buyuge danismak lazimdi el yapimi bogma , tuzlama cig balik yiyince oltam buyulendi baliklar oyle geldi😉 bundan sonra balik gelmeyince bulent abinin kapisini calicaksin🙂 gerci abi bilmiyorum sanma cig balik yedim diye ozel olarak getirttigin dalgica su aceminin kancalarina balik takin diye 🙂))))

Arkadaşlar ben kendi adıma gayet güzel balık aldım fakat o zarganaya dalan vapur köpüğü gibi ortalığı kaldıran neydi hala merak ediyorum.Ben,Hamdi ve Mustafanın tam gözü önünde o zargana can havliyle su üstünde kuyruk sörfü yaptı resmen gözümün önünde.
Ayrıca atlamışım Aracımız ve şöforümüz gerçekten on numara,on yıldız aldı konforu,bizlere uyumu ile bundan sonraki organizasyonlarda da bize eşlik etmeyi hak ettiğini düşünüyorum.
Tekrar selamlar,hepinize teşekkürler.
VIP memoli gerçekten on numara,hem aracı hem kendisi, dönüşte adamı eskitemediniz ya bu adama dahada bişey olmaz valla yardırır akar gider..
Tekrar herkese teşekkürler aklım Bülent arkadaşın ateş suyu ve tuzlu tirside.👍
ama reçeteyi kapmışım😉

Yazın da Rasmus'la gece avı turu yapalım.
Gündüz ayakta uyur, otel parası vermeyiz.
Ben koltukta uyudum, fena olmadı.

Rasmus'a telefonunuzu kaydettirin, gerçek meralara götüren teknenin tur mesajları gelsin.
Gece avları varmış, buralara geldiğinizde belki katılırsınız.
0539 467 9595 İbrahim BORAZAN

Iyide abi yazin Dikili de tekne turu düzenliyorum diye anlatmisdi😕

yoksa senin ates suyu atesimi mi artirdiydi acaba😎🙄

Herkese hayırlı geceler bizde Ayvalıgın üstüne muratla bu akşam cıtırdan bir dişli denemesi yapalım dedik murat şansızdı 3 tane kaçırdı 1 tane aldı 1 tanede sarışın ben kandıra bildim ayvalıgın tadı damagımızdan gitmeden keyif yaptık sezonuda açmış oldun senihcanda şu sıralar Saroza dogru yolda izzet evde hafta ıcın de kuzenini kaybetti tekrardan başın sagolsun kardeşim buda akşamın beyleri

uploadfromtaptalk1399155798993.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
VIP memoli gerçekten on numara,hem aracı hem kendisi, dönüşte adamı eskitemediniz ya bu adama dahada bişey olmaz valla yardırır akar gider..
Tekrar herkese teşekkürler aklım Bülent arkadaşın ateş suyu ve tuzlu tirside.👍
ama reçeteyi kapmışım😉

Ben hammadde siparişlerini bile verdim.. 😀

Merakla bekliyordum organizasyon yazınızı ve fotoları görünce çok sevindim Süleyman Kardeşim ve Bülent abicim.Ayvalık ta görüşmek nasip olmadı geldiğinizde ama artık teknemiz suya indi her zaman bekliyorum.Görüşmek dileğimle.

Back