Cevat Göven
Daimi Üye
çok güzel organizasyon olmuş,güzel vakit geçirilmiş,paylaşım için teşekkürler,nice güzel avlara ve dostluklara

Merakla bekliyordum organizasyon yazınızı ve fotoları görünce çok sevindim Süleyman Kardeşim ve Bülent abicim.Ayvalık ta görüşmek nasip olmadı geldiğinizde ama artık teknemiz suya indi her zaman bekliyorum.Görüşmek dileğimle.
Herkese hayırlı geceler bizde Ayvalıgın üstüne muratla bu akÅam cıtırdan bir diÅli denemesi yapalım dedik murat Åansızdı 3 tane kaçırdı 1 tane aldı 1 tanede sarıÅın ben kandıra bildim ayvalıgın tadı damagımızdan gitmeden keyif yaptık sezonuda açmıŠoldun senihcanda Åu sıralar Saroza dogru yolda izzet evde hafta ıcın de kuzenini kaybetti tekrardan baÅın sagolsun kardeÅim buda akÅamın beyleri í*½í¸í*½í¸í*½í¸
7499 dosyayı görüntüle
Bu organizasyon için İstanbul'dan yola çıktım, Ayvalık üzerinden Fethiye'ye oradan da İstanbul'a dönene kadar 33 yerde hız kontrolü uygulaması vardı. Tüm bunlardan haliyle kurtulamadım. Yolda kesilen cezanın dışında biraz önce muhtarlığa bırakılan ceza makbuzunu da aldım. Bu turda şimdilik iki adet hız ihlalinden cezam oldu ve 172+172=344-TL cezamın erken ödemeden dolayı %25 indirimli halini ödedim. Başka cezam çıkarmı bilemiyorum ama anlamadığım bir durum var. Yola 25 Nisan'da çıktım ama Gömeç'te yazılan ceza tutanağında tarih 24 Nisan görünüyordu. İtiraz etmek istesem haklı çıkacağım ama uğraşacak vaktim yok, ayrıca tarihi yanlış yazmışız da diyebilirler 😉
Neyse ki, sağ salim bu turu tamamladım, cezaların maddi olarak bir önemi yok ama manevi kazancı paha biçilemez bir tur yaşadım. Herkese takrar teşekkür ederim 👍👍👍
Bu konu vesilesiyle sahil kesimlerine yola çıkacak arkadaşlar, mutlaka hız limitlerine uyunuz. Her 15-20 km'de bir hız kontrolü var. Ayrıca seyyar gezenleri de unutmamak gerekir
Herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim...
Geçmiş olsun abi 🙂 Hız limitlerine uyalım, uymayanları uyaralım 🙂
Ben uyarak gittim zaten Selo'can
Ayrılmış yollarda hız limiti 110 km, buna %10 ek yaptığında 121 oluyor, benim cezam ise 122 km'den 😉
Anlaşılan günlük kotaya takılmışsın Süleyman Abi 😀 Bir şekilde günlük ceza kotalarını dolduracaklar.
Biraz geç kaldım ama yaşadıklarım ve aldığım haz o kadar taze ki tek anını bile unutmadım. Olta balıkçılığına dediğim gibi yeni başlayan biri olarak acemiliğimi atmak için forumdaki her fırsatı kolluyordum. Önce boğaz turuna katıldım. Pek balık olmadığı için iyi bir tecrübe edinemedim. Ama Ahmet Abi gibi çok iyi bir kişiyle tanıştım. Sonrasında çamlıbahçenin kapılarını herkese olduğu gibi bana da açtı ve tekrar bir tecrübe edinme fırsatım oldu. O gün de balık yoktu ama dinlediğim tecrübeler sanırım bizzat balık tutmamdan daha yararlı oldu. Sonra öncüsünün Senih olduğu, Süleyman Abi ve diğer tecrübe sahibi arkadaşlarımızın geliştirdiği bu organizasyona katılacak 20 şanslı kişi arasına girdim. Sonrası ise tutulacak balıklarla ilgili araştırmalar , bu balıklara özel takımlar nelerdir araştırmakla onlarca video izlemekle geçti. Bu vesileyle duymayıp görmediğim yeni yeni yöntemler, teknikler malzemeler öğrendim ve bunları birbirine uyarlayarak kendi kullanacağım takıma karar verdim. Sanıyorum işe yaradı. 🙂
Tur ile ilgili söylenecek elbetteki çok şey bulunmakta. Ama öncesinde özel teşekkürlerimle Başlamak isterim. Senih, bu müthiş deneyime ön ayak olduğun için, Süleyman Abi, organizasyonu şekillendirip gereğinden fazlasını yaparak inisiyatif aldığın için, Bülent Abi, o mükemmel tuzlanmış sardaryalar ve nam-ı değer ateş suyu için, Hamdi Abi, yeni başladığım bu hobide bana mükemmel bir takım oluşturduğun için ve diğer arkadaşlar, katılımınız, değerli sohbetiniz ve içtenliğiniz için şahsım adına çok teşekkür ediyorum.
Kendim için de bir öz eleştirim olacak. Bu organizasyona katılmamın asıl amacı yukarıda da belirttiğim gibi yeni başladığım bu hobiyi geliştirebilmekti. Ama sonradan fark ettim ki kendimi fazla kaptırmışım ve bir kaç arkadaşla sohbet etme fırsatı bulamamışım. Bu yüzden nacizane özürlerimi iletiyorum kendilerine.
Ve son olarak da bu organizasyonda sohbetin yanında kısmetimize düşenler.
7501 dosyayı görüntüle
7502 dosyayı görüntüle
7503 dosyayı görüntüle