Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yersel907

Aktif Üye
Adı
muammer yersel
BÜLENT ABİ şimdi bizi ifşa ettin buyuzden hazırladıgım 2 bavul 3 sırtcantası 1 rapala cantası 3 pılastık takım cantalarını nasıl eksıltıcem 4 surf kamıs 2 spın 1 jıg ben bunları düşünüyorum he bır okadarda senihcan izo murat getiricek barışı saymıyorum bile biz en iyisi evden eve naklıye fırmasınla anlaşalım :) baksana celal abiyle mert abiyi korku saldı arabaya binemicez diye :)

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
bize köykalmadı kardeş daha ne kovulacaz :D takımlar hazırmı bak sonra aman oda olsaydı dımeyın hoş bizde bol sıkıntı olmaz :D abilerde var ohoh keyfe bak boyoz getırın boyoz :harika::D
Valla boyoz getirmeyi çok isterim :D bilmiyom artık ben büyük ihtimalle surf kamış almcıam sizden otlanırım :D

yersel907

Aktif Üye
Adı
muammer yersel
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar. Süleyman Abi görünen o ki iş şafak sayar gibi beklemeye kadar gitmiş ve bir heyecan bir heyecan herkeste. Öyle görünüyor ki bu organizasyon ağıza çalınacak bir parmak bal gibi olacak ve herkes niye bitti ki diyecek. Demem o ki çok kötü bir işe bulaştın :) çünkü devamını bekleyeceğiz. Bu arada 2 hafta var herkesi diyete davet ediyorum. 2 haftada 2 kilo vererek Senih'in malzemelerine epey yer yaratmış olabiliriz :D
Valla askerde bile böyle şafas saymazkımse :D heyecan adrenaline döndügünde görücem ben herkesi bal agızlara coktan clındı birkere bu hobi öyle bir hobiki dönmeden öteki orgun planları yapılır :D valla diyet şart şartta okadar malzemeyi diyetlede cözemeyiz sadece zenükcan degil bizim olanlarda fena :D

yersel907

Aktif Üye
Adı
muammer yersel
Mükemmel bir organizasyon olacağa benziyor. Bir Ayvalıklı olarak şu an Ankarada olmanın eziklğini hissediyorum.. :( Hepinizin oltası kilo kilo balık dolsun inşallah.
güzel temenilrin için teşşekür ederiz kardeşim bizde org bitmez birdahakine senide aramızda görmeyi isteriz :D:harika:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...