Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Günaydın Senih, aklında tekne turundan başka şey yok galiba.
Gözün yükseklerde, Köprü altından balık tutmaktan tekneye.

Timsah ise yalı önüne terfi etmek istiyor.

Fakat Şeref ağbinizi kandırmadık. Acaba o nerelerde avlanıyor da gelmedi.
Ben evde avlanıyorum..
En büyük balıklar burada, yorulmadan, hepsi trofe, masrafsızca ve garantili.. :D

Buna rağmen gönlüm de aklım da sizinle.. :)

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
Kıyılar zaten su içinde. Bence sen bir gusul tazele.:)

Senihin piyangosuna yararı olur seni teknesinde gusul abdesti sonrası balığa götürür.:confused:
:) Bülent abi kıyılar susuz gittigim yerde :D ayrıca yanımda su götürcem bundan sonra teknede bi denize dalıp çıkıyom gerek kalmıyor abdeste :D kıyıdan daha dalamıyorum:harika:

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Günaydın Senih, aklında tekne turundan başka şey yok galiba.
Gözün yükseklerde, Köprü altından balık tutmaktan tekneye.

Timsah ise yalı önüne terfi etmek istiyor.

Fakat Şeref ağbinizi kandırmadık. Acaba o nerelerde avlanıyor da gelmedi.

bulent abi fena mi olur balkondan olta sallamak :)) mera derdi yok balkondan denize iskele oohh miss gibi :) aksamda masayi kurarsin .. bu gun bizim balkon iyi cinekop yapti bee dersin :)))

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Körfezin son durumu (tur bölgesi körfez dışıdır)

Şu an kıyılar boşaldı. Küçük balık olmadığı için büyükler de nadir.
Dün öğle liman içinden bir tane 2.3kg levrek çıktı, 8 gündür ilk kez.
Dere ise iki gün cuma cumartesi ispendek yaptı. Diğer tüm zamanlar herhangi bir şey yakalayan yok.

Kıyı dediysem sadece kıyı değil sığ sular da bomboş. Sığ dediğim yerler 20-35 metreler.
Dün 44 metrede bir mercan bozuntusu 3 bako oltaya geldi, Başar ve benim akşam yemeğine ek oldular.

Gırgırcılar hamsi, sardalya peşinde son günleri yarın geliyor, onlar gittiği zaman bir şeyler olmaya başlar. Gerçi derin ağlarıyla körfezin dibini trolcülerin vereceği zararın yüzlerce katını vererek kazıdılar.

Tura katılacak Başar Ünder dün sabah Bağlarburnu'nda birşey bulamamış, akşam üstü 100-150 metre açıktan lüfer sürüsü geçmiş sahteleri yetiştirememiş. Ben o sıralar Altınoluk açıklarında bako için uğraşıyordum. Gittiğime pişman oldum, böyle durumlarda 45-60gr kaşık kullanarak birkaç parça yakalayabiliyorum. Kamış 10 kilos 390cm up to 80 ile anck yerini şimdi jigcaster aldı. 9 gr da atıyorum 60 gram da.

Gelelim gideceğimiz yön Ayvalık tarafına. Ben henüz gidemedim, ancak derin sudan gelen duyumlar iyi. Tur tarihine kadar daha da iyi olacağını umuyoruz.

Körfez içi en derin yer 48 metre 20-30 metrelere ağ atan gariban balıkçılar şimdi körfez ortasından uskumru ve bako alıyor. Tabii yunuslara kaptırmazlarsa. Ağları yunuslar sayesinde yeni moda bluecin pantolonlarına döndü.

Bu arada orkinos da bol, uskumru ve hamsilere dalıyor keratalar. Genelde açıktalardı dün ne işleri varsa kıyıya yaklaştılar.

Az sonra Tekirdağ'a yola çıkacağım. Amaç olta sallamak değil, hayırlı bir iş.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Süleyman abi yaktiniz beni :) raporlar konular havalarda uçuşuyor :( bense evden çıkamıyorum ama seninle orada olmayı çok isterdim doğrusu :)

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Süleyman abi yaktiniz beni :) raporlar konular havalarda uçuşuyor :( bense evden çıkamıyorum ama seninle orada olmayı çok isterdim doğrusu :)
İnan ben de bir yere gidemiyorum Hızır :)

Bu organizasyon işi verdiğim bir sözün eseri oldu ve çok güzel olacak. Kontenjan doldu ama niyetlenecek olursan yedek listesine yazarım, gelemeyen birisi çıkarsa (ki, hiç sanmıyorum) sen gelirsin

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
Körfezin son durumu (tur bölgesi körfez dışıdır)

Şu an kıyılar boşaldı. Küçük balık olmadığı için büyükler de nadir.
Dün öğle liman içinden bir tane 2.3kg levrek çıktı, 8 gündür ilk kez.
Dere ise iki gün cuma cumartesi ispendek yaptı. Diğer tüm zamanlar herhangi bir şey yakalayan yok.

Kıyı dediysem sadece kıyı değil sığ sular da bomboş. Sığ dediğim yerler 20-35 metreler.
Dün 44 metrede bir mercan bozuntusu 3 bako oltaya geldi, Başar ve benim akşam yemeğine ek oldular.

Gırgırcılar hamsi, sardalya peşinde son günleri yarın geliyor, onlar gittiği zaman bir şeyler olmaya başlar. Gerçi derin ağlarıyla körfezin dibini trolcülerin vereceği zararın yüzlerce katını vererek kazıdılar.

Tura katılacak Başar Ünder dün sabah Bağlarburnu'nda birşey bulamamış, akşam üstü 100-150 metre açıktan lüfer sürüsü geçmiş sahteleri yetiştirememiş. Ben o sıralar Altınoluk açıklarında bako için uğraşıyordum. Gittiğime pişman oldum, böyle durumlarda 45-60gr kaşık kullanarak birkaç parça yakalayabiliyorum. Kamış 10 kilos 390cm up to 80 ile anck yerini şimdi jigcaster aldı. 9 gr da atıyorum 60 gram da.

Gelelim gideceğimiz yön Ayvalık tarafına. Ben henüz gidemedim, ancak derin sudan gelen duyumlar iyi. Tur tarihine kadar daha da iyi olacağını umuyoruz.

Körfez içi en derin yer 48 metre 20-30 metrelere ağ atan gariban balıkçılar şimdi körfez ortasından uskumru ve bako alıyor. Tabii yunuslara kaptırmazlarsa. Ağları yunuslar sayesinde yeni moda bluecin pantolonlarına döndü.

Bu arada orkinos da bol, uskumru ve hamsilere dalıyor keratalar. Genelde açıktalardı dün ne işleri varsa kıyıya yaklaştılar.

Az sonra Tekirdağ'a yola çıkacağım. Amaç olta sallamak değil, hayırlı bir iş.
Dediğin gibi olur inşallah abi ayvalık ve didimde dediğin gibi alınan balık sayısı tekneyle baya bir fazla didimden sadece bu pazar 8 kişilik teknede 150 ye yakın balık çıkarmışlar çoğu mercan ve mırmır bizim gitçeğimiz tarih bence çok güzel olucak hissediyorum.Ben en çok heves ve heyecanla bekledigim ilk gün sonu akşamı otel önü ve lobisi harika olucak.Bülent abi bu arada izmir tarafından bir isteğin bir arzun olursa başım üstüne olur.Bu her organizsyona katılan katılımcı arkadaşlar ve abilerim içinde geçerlidir :D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi öyle bir imkanim olsa o liste de ilk ben yazilirdim :) maalesef mümkün musgilat :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...