Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvalık organizasyonu - Canlı yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

weasel

Aktif Üye
Adı
Mehmet Gürel
Merhabalar Mehmet ağabey :) Süleyman ağabey açacak konuyu, resimler ve videolarla süsleyip şahane bir rapor açacağından şüphem yok. Biraz yoğunluğu var malum organizasyon için ertelediği işlere dalmış durumda. Bizler de merak içinde beklemedeyiz :rolleyes: Saygılar abi...
Çok teşekkürler kardeşim,bu kadar güzel bir org.yapan Tekadamın süper bir show hazırlayaçağından benimde şüphem yok,okadar işi gücü ikinci plana atıp bizler için yaptıkları nasıl açıklanır bilmem.:harika:

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Çok teşekkürler kardeşim,bu kadar güzel bir org.yapan Tekadamın süper bir show hazırlayaçağından benimde şüphem yok,okadar işi gücü ikinci plana atıp bizler için yaptıkları nasıl açıklanır bilmem.:harika:
Mehmet ağabey,

Organizasyon sorumluluğunu alarak kendi adıma bir ilke imza attım. Ancak, bu organizasyon işlerimi oldukça engelledi ve biriken işlerimi toparlamak için gece gündüz durmadan çalışıyorum. Bu bağlamda final konusunu nihayet açabildim ama beklentiler doğrultusunda olamadı. Bunun için kimse kusuruma bakmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...