ABİ kandırmışsın yıne paşayı maşallah 👍 bize nazire yapıyorsun ah paşalar ah aklımızdan hic çıkmıyor bırde sen burda azgzımızın suyunu akıtıyorsun😀
Kamil merhaba.Yanlış başlıktasın.Bu merakını aşağıdaki başlık linkinden giderebilirsin. Rastgele.
(link)
Bülent ağabeyim, dün konuştuğumuzda bu levreği alacağını anlamak pek zor olmamıştı da bu kadar keyifli bir av geçeceğini tahmin etmemiştik 🙂 Yozgatlı emekli polis olan abi mi? 😀 Levrekler küçülmüş gerçekten. Umarım aralarında gezen ağır abiler yine sana denk gelir
Aldığım habere göre tekneden sırtı çekerken balıkta kalan sahte kaçan balıkla birlikte bulunmuş.
Sahteyi alıkoyan balık 6-7 kg lık bir torikmiş..
ref: Horozbina.. 🙂
bülent abi sana aşk olsun o kadar insana 2 gün balık yüzü göstertme, hemen ertesi gün levo yu kap resmini çek yayınla.............
Arkadaşlar merhaba,
Sağ salim eve döndüm ama kaç tane radar cezası geçirdiler bilmiyorum. Bu güne kadar onca yol yaptım, bu kadar çok radar kontrolünü ilk kez gördüm. Sayabiliyordum ama bir yerde koptum, sanırım 30'un üzerinde radar denetlemesi gördüm 🙂
İşler çok birkti, birkaç günde anca toparlarım. Ayvalık konusunu müsait bir zamanda açarım 😉
O zamana kadar herkese kolay gelsin...
Arkadaşlar merhaba,
Sağ salim eve döndüm ama kaç tane radar cezası geçirdiler bilmiyorum. Bu güne kadar onca yol yaptım, bu kadar çok radar kontrolünü ilk kez gördüm. Sayabiliyordum ama bir yerde koptum, sanırım 30'un üzerinde radar denetlemesi gördüm 🙂
İşler çok birkti, birkaç günde anca toparlarım. Ayvalık konusunu müsait bir zamanda açarım 😉
O zamana kadar herkese kolay gelsin...
Süleyman
Hiç olta atmadığın, maliyetler neyse direk bildirdiğin fakat bir miktar içeri girip arkadaşlara çaktırmadığın bu turda maddi hasara radarlar da eklenerek açık büyüdü. İzmir'den gelenlere yardımcı olmak için parasını ödediğin otobüse binmeyip arabanla geldin, gelmişken Fethiye'ye gidip takımları toplayayım dedin bu da uykusuzluğuna ek yolculuk oldu. İşinden uzak kaldın.
Değdi mi?
Tuzlu tirsi ve rakı için bu kadar para ödenir ve zaman harcanır mı?
Not: İki ballı reçelli, yumurtalı peynirli simit ve poğaçalı kahvaltı ve iki ızgara ve salatalı öğle yemeği için 22 TL ödedik.
Yalnız malzemeyi fazla almış, bitiremedik, kazıklanmamıza neden oldu Süleyman.😀
Kaptana buz gibi biralar için 6TL, kola için ne ödedik bilmiyorum.
Herşeyiyle değdi abi
Bu arada cezalarım daha sisteme işlenmemiş 😛
Ve, Kola 2-TL Su 1-TL idi
Kazıklanmamıza neden olduğum için hiç üzülmedim, tıka basa yedik 😀😀😀