çamlıbahçedenahmet
Daimi Üye
- Adı
- youtube.com/c/ahmettemizler
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
yahu insan 2 damla getirir bilgisayara dökecektim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
yahu insan 2 damla getirir bilgisayara dökecektim...

Okurken güldürdü, bizzat şahit olsaydım eminim senin tepkilerini vermiş olurdum Bület Abi. Yalnız biz dönüş yolundayken, hatırlayamıyorum ama sanırım Muammer'di, şöyle demişti : Hava tam levreğe dönüyor. Bülent Abi şimdi ellerini ovuşturmaya başlamıştır.Sana bir fıçı feda olsun çamlımeradan Ahmet. istersen levrek göndereyim.
yağdı yağmur çaktı şimşek
horozbinabina tuttu bir levrek
Dün yağmur şiddetlendi,
istediğimiz hava gerçekleşti.
16 da deniz kenarına indim. Sonra lodos horozu devirip uçuracak hıza ulaştı. Yıldırımlar yakınımda patlayınca birkaç atış sonrası döndüm, kamış karbon.
Bu sabah suda lüfer ve kofana küçük balık milletini kovalamaya başlayınca silikonu çıkarıp sert sahteyi taktım. Daiwa Shore Line Shiner SL14 F-G pink head.
Lüfer yerine bu levrek geldi, 1 kg 40 gram.
Etrafta ragot atan 5 kişi ve hemen yanımda Yozgatlı var nereden duymuşsa 4 Play shad 12 gr pearl silver atıyor. Ragotçular sıfır çekti, Yozgatlıya bir levrek geldi. O çekerken arkadaşı arkasına koştu geri fırlat dedi. Yozgatlı da kamışın ucunda levreği geri bir fırlattı levrek mendireğin üzerinden denizin öbür tarafına uçtu ve kaçtı.
Öbür yanımda Başar, önce gözleri 70 metreden gelmiş balık gibi dışarı fırladı sonra gülmeye başladı. Hepimiz gülüyorduk, gülmekten altımıza işememek için gülmeyi kesmeye çalıştık. Yozgatlının ilk kez tuttuğu levrek Moronidae familyasından, Exocoetidae familyasına terfi edip uçan balık oldu.
Savagear 4 play shad boş durur mu, Yozgatlı'ya uçmayan bir ispendek daha getirdi. Çevrenin baskısıyla o da denize salındı. İlk kez levrek yakaladığı için ben salma dedim, tam o sırada ispendeği havada gördüm. Onu da uçararak denize gönderdi Yozgatlı. Aahh niye daha önce salma demedin dedi. Neyse sonra 4 play daha büyük bir ispendeği arkadaşa getirdi, ben de uçup kaçmaması için suda önümden geçen 3-400gramlık balığı kepçeye aldım.
Sana bir fıçı feda olsun çamlımeradan Ahmet. istersen levrek göndereyim.
Turcular yakaladıkları balıkların resmini buraya koymadılar ben bu sabahın tazesinin resmini ekliyeyim.
yağdı yağmur çaktı şimşek
horozbinabina tuttu bir levrek
Dün yağmur şiddetlendi,
istediğimiz hava gerçekleşti.
16 da deniz kenarına indim. Sonra lodos horozu devirip uçuracak hıza ulaştı. Yıldırımlar yakınımda patlayınca birkaç atış sonrası döndüm, kamış karbon.
Bu sabah suda lüfer ve kofana küçük balık milletini kovalamaya başlayınca silikonu çıkarıp sert sahteyi taktım. Daiwa Shore Line Shiner SL14 F-G pink head.
Lüfer yerine bu levrek geldi, 1 kg 40 gram.
Etrafta ragot atan 5 kişi ve hemen yanımda Yozgatlı var nereden duymuşsa 4 Play shad 12 gr pearl silver atıyor. Ragotçular sıfır çekti, Yozgatlıya bir levrek geldi. O çekerken arkadaşı arkasına koştu geri fırlat dedi. Yozgatlı da kamışın ucunda levreği geri bir fırlattı levrek mendireğin üzerinden denizin öbür tarafına uçtu ve kaçtı.
Öbür yanımda Başar, önce gözleri 70 metreden gelmiş balık gibi dışarı fırladı sonra gülmeye başladı. Hepimiz gülüyorduk, gülmekten altımıza işememek için gülmeyi kesmeye çalıştık. Yozgatlının ilk kez tuttuğu levrek Moronidae familyasından, Exocoetidae familyasına terfi edip uçan balık oldu.
Savagear 4 play shad boş durur mu, Yozgatlı'ya uçmayan bir ispendek daha getirdi. Çevrenin baskısıyla o da denize salındı. İlk kez levrek yakaladığı için ben salma dedim, tam o sırada ispendeği havada gördüm. Onu da uçararak denize gönderdi Yozgatlı. Aahh niye daha önce salma demedin dedi. Neyse sonra 4 play daha büyük bir ispendeği arkadaşa getirdi, ben de uçup kaçmaması için suda önümden geçen 3-400gramlık balığı kepçeye aldım.
Bu levrek de çiğ yenecek. Tuz yok, limon suyunda 40-50 dakika bekleyip soğan karabiber ve mayonezle.Okurken güldürdü, bizzat şahit olsaydım eminim senin tepkilerini vermiş olurdum Bület Abi. Yalnız biz dönüş yolundayken, hatırlayamıyorum ama sanırım Muammer'di, şöyle demişti : Hava tam levreğe dönüyor. Bülent Abi şimdi ellerini ovuşturmaya başlamıştır.![]()
Bu organizasyonda fırsat ve imkan olmayacağını tahmin ettiğim işin 김밥 ( Kimbap ) nam-ı değer sushi yapım malzemelerimi getirmedim. Kurutulmuş yosunları da yeni sipariş vermiştim. Ortam olsaydı tuttuğumuz balıklardan hemen oracıkta sarıp sarıp soya sosuyla yerdik. Neyse başka zamana artık.Bu levrek de çiğ yenecek. Tuz yok, limon suyunda 40-50 dakika bekleyip soğan karabiber ve mayonezle.
Kamil merhaba.Yanlış başlıktasın.Bu merakını aşağıdaki başlık linkinden giderebilirsin. Rastgele.Acaba Tarabya bölgesi rapala ile dişli yapıyor mu ? Yoğun iş hayatından fırsat bulupta gidemiyorum ne zamandır.
Aynen engin bendim o lafı diyen demek Bülent abiyi iyi tanıyormuşumOkurken güldürdü, bizzat şahit olsaydım eminim senin tepkilerini vermiş olurdum Bület Abi. Yalnız biz dönüş yolundayken, hatırlayamıyorum ama sanırım Muammer'di, şöyle demişti : Hava tam levreğe dönüyor. Bülent Abi şimdi ellerini ovuşturmaya başlamıştır.![]()