Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ayvalık poyraz levreği

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
Tebrikler güzel bir av olmuş.

Yalnız ben tamamen acemiliğimle ve spini bilmeden soruyorum. Neden açığa doğru değil de kıyıya paralel atış yaptınız ?

Spin avı yapanlar şanslarını mı denerler böyle ? Yoksa bu Spin stili midir ? Veya başka sebebi var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Eğer hedef balik levrekse spinde kıyıya paralel atışlar yapmak gerekiyor...

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
Hepinize teşkkür ederim umarim videolarimin devamı gelir...

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
spin konusunda çok eksiğim var zaten levrek hiç avlayamadım lakin şu an bilinen sabah gun ağrırken olur balık yok aksam gun batımı, gece .. yok dalga olacak bulanık olacak gibi etkenleri kafamda alt üst ettin :D.. ayrıca o gramajda bir rapalanın o kadar uzak gitmesi de ayrı bir kıl oldugum nokta :D

zarg

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Mehmet bey. Rastgele

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Alican bey eğer ayvalıktaysanız tanışalım birlikte avlanalım tabi sizin için sakıncası yoksa...
tabi memnun olurum ama ben spinde çok acemiyim :) buluşalım konuşalım çok memnun olurum. ayvalık kipada çalışıyorum ben beklerim :) isterseniz telefon numaranızı ö.m. olarak atın konuşur tanışırız.

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
spin konusunda çok eksiğim var zaten levrek hiç avlayamadım lakin şu an bilinen sabah gun ağrırken olur balık yok aksam gun batımı, gece .. yok dalga olacak bulanık olacak gibi etkenleri kafamda alt üst ettin :D.. ayrıca o gramajda bir rapalanın o kadar uzak gitmesi de ayrı bir kıl oldugum nokta :D
Eğer avlandığınız yerde levrek varsa ve wtd yapan bir sahteye kolay kolay hayır diyemez mutlaka hamlesi olur sahtenin uzağa gitmesine gelince doğru ekipman ve en önemlisi ip misina bence...

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
tabi memnun olurum ama ben spinde çok acemiyim :) buluşalım konuşalım çok memnun olurum. ayvalık kipada çalışıyorum ben beklerim :) isterseniz telefon numaranızı ö.m. olarak atın konuşur tanışırız.
Bende kipa karşısında oturuyorum ayvalığa yeni geldim ben sizi mutlaka bulurum...