kaiser
Aktif Üye
Alican bey eğer ayvalıktaysanız tanışalım birlikte avlanalım tabi sizin için sakıncası yoksa...süper av ben bugun denedim birşey alamadım pınar adasının karşısındaydımsenin avın daha verimliymiş
tebrikler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alican bey eğer ayvalıktaysanız tanışalım birlikte avlanalım tabi sizin için sakıncası yoksa...süper av ben bugun denedim birşey alamadım pınar adasının karşısındaydımsenin avın daha verimliymiş
tebrikler
Eğer hedef balik levrekse spinde kıyıya paralel atışlar yapmak gerekiyor...Tebrikler güzel bir av olmuş.
Yalnız ben tamamen acemiliğimle ve spini bilmeden soruyorum. Neden açığa doğru değil de kıyıya paralel atış yaptınız ?
Spin avı yapanlar şanslarını mı denerler böyle ? Yoksa bu Spin stili midir ? Veya başka sebebi var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Cultiva zipn zigy kefal rengitebrikler çok güzel av olmuşşş.. cultivanın hangı modeli ve renk kodunu kullandınız..
Selam,Asl
Aslında bu sahteyi pek beğenmeniştim ama kısa sürede venimde favorim oldu...
tabi memnun olurum ama ben spinde çok acemiyimAlican bey eğer ayvalıktaysanız tanışalım birlikte avlanalım tabi sizin için sakıncası yoksa...
Eğer avlandığınız yerde levrek varsa ve wtd yapan bir sahteye kolay kolay hayır diyemez mutlaka hamlesi olur sahtenin uzağa gitmesine gelince doğru ekipman ve en önemlisi ip misina bence...spin konusunda çok eksiğim var zaten levrek hiç avlayamadım lakin şu an bilinen sabah gun ağrırken olur balık yok aksam gun batımı, gece .. yok dalga olacak bulanık olacak gibi etkenleri kafamda alt üst ettin.. ayrıca o gramajda bir rapalanın o kadar uzak gitmesi de ayrı bir kıl oldugum nokta
![]()
Bende kipa karşısında oturuyorum ayvalığa yeni geldim ben sizi mutlaka bulurum...tabi memnun olurum ama ben spinde çok acemiyimbuluşalım konuşalım çok memnun olurum. ayvalık kipada çalışıyorum ben beklerim
isterseniz telefon numaranızı ö.m. olarak atın konuşur tanışırız.