Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvaz Kakıçı

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Bülent abi eline koluna sağlık :D Bu kakıç benim çuvalıda alırmı :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ben tahta saplıyı daha çok tuttum valla..
Ben yıllar yıllar önce uzayıp kısalan bir kakıç edinmiştim ama hala kullanmak kısmet olmadı.
Epey bir zaman da yanımda gezdirdikten sonra arşive! kaldırmıştım.. :)

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Bence de süper olmuş. Bilgilendirme için teşekkürler. İlk fırsatta yapmaya çalışacağım ama ilk önce o ebatlarda bir iğne bulmam lazım. Umarım buralardaki malzemecilerde vardır.

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çok beğendim Bülent abi, çok mantıklı ve güzel bir çalışma. Antalya için falezlerde işe yarayacağı kesin, gönülden tebrikler. Ancak; tahta olan için ip yerine ikinci bir vida veya demir kelepçe olabilir miydi diye düşünmedim değil?

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sanatsal bir çalışma olmuş Bülent abi ellerine sağlık :)

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Su borusundan kakıç yapma Semih Ayvaz'ın icadı, ben de onun tarifi üzerine yapmaya çalıştım, sağlamlığı inanılmaz.
Yaptıktan sonra kullanmamı gerektirebilecek avım olmadı ancak yakınıma kadar çekip bazen kepçeden bazen elimden kaçırdığım balıklar aklım geldlkçe böyle bir şey o zamanlar elimde olsaydı ne olurdu düşündüm. Sanırım kaçamazlardı.
Semihe tekrar teşekkürler.

semih

Yeni Üye
Adı
semih ayvaz
Eline koluna sağlık üstad, özellikle yüksek kaya ve iskele üzerinden avlanan arkadaşlarım kimsenin yardımı olmadan tek bir darbeyle en iri Trofesini bile yakalayabilir, kepçe olayında bir elinde kamış diğer elinde kepçe balığı içine sokmanın ne denli zor olduğunu bilenlerdenim, iğnenın plastiğin içine ısıtılarak kaplatılması bir insanın ağırlıgını taşıyacak güçte olmasıdır, bu kakıçın güvenini arttıran sebeblerden biri... sapın boyu avcının bulunduğu mevkii ile orantılı olabilir, önemli olan ıslak elin plastik saptan kaymaması için bileğe takılan sağlam bir yaka ipidir, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle, ayrıca değerli Bülent abim emek harcamış yapımını görüntülemiş çokda güzel yapmış, ellerine sağlık, hepinize en iri Trofe dileklerimle Rastgele ;)

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Semih bey elinize emeğinize sağlık gerçekten güzel düşünülmüş bir iş. Ben en çok iğnenin marka modelini merak ediyorum. Acaba biraz bundan bahsedebilirmisiniz. Buralarda bulamadım internetten sipariş verecek olursak hata yapmayalım.