Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
evet doğrudur.taşıtlar vergi dairesi kısmına yatıracaksınız.makbuzu limana vereceksiniz dosyaya konacakAykut Bey, Alptekin Hocam teşekkür ederim.
ÖTV konusunu sormayı unutmuşum diye mesaj yazmaya girmiştim ben de foruma esasen. ÖTV'yi ben ödeyeceğim. Anlaştığım fiyattan düşeceğiz. ÖTV'yi herhangi bir vergi dairesine ödeyebilir miyiz?
Şimdi liman başkanlığını aradım da vize harcını istediğiniz vergi dairesine yatırabilirsiniz dediler.
5 metre altına vergi yok. Motor hacmi 9,9 dan sonra ehliyet gerektirir. Başka bir etkisi yok. Yalnız tekneyi ilk sıfır aldığınızda ötv harici bir 94 tl harcı var diye hatırlıyorum.5 MT altı tekneler için ödenmesi gereken harç ne kadar? motor hacmi bir fark yaratıyor mu?