Enes SAVE
Üye
- Adı
- Enes SAVE
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba Sunaycığım,Merhaba Enes Abi tebrik ederim,ben de geçen hafta bu sezonun sahte ile ilk balığımı yakaladım, ispendek küçük olmasına rağmen kıyıya çekerken güzel aksiyon yaşattı, boyu yaklaşık 35 cm olduğu için de denize geri saldım![]()
Teşekkür ederim.Güzel avlar, ve güzel bir hikaye, nice avlara, daha büyüklerine inşaallah.
Teşekkür ederim.Harika avlar yapmışsınız daha iyilerini raporlamanızı dilerim.
Teşekkür ederim.Tebrikler.Bu av geçen bütün ağrılı günlerinizi unutmuştur umarım.
Yazdıklarınızdan göstereceğiniz anlaşılıyor zaten Enes bey,Teşekkür ederim.
Daha büyükleri ihtiyaç fazlasına giriyor. Umarım denk gelmez. Denk gelirse de umarım salma dirayetini gösterebilirim.
Sevgili Enes Bey,Teşekkür ederim Bahadır Bey,
Eğer beni mazur görürseniz aşağıdaki nedenlerden dolayı sahte v.b. bilgileri artık açıkça bildirmiyorum :
1) Ticari bir amaca amatör bir balıkçı olarak doğru ya da yanlış hizmet etmek istemiyorum. Eğer profesyonelce yapsaydım zaten forumlarda yazmaz, sadece ilgili tedarikçinin WEB sayfasında yazardım.
2) Geçmişte iş yapan birçok sahte bir şekilde piyasadan aniden kayboldu ve gerisi gelmedi veya çok sonra geldi. Hala bulduğum sahtelerin stoğunu yapmaya çalışmakla didinip duruyorum.
3) Bütün bunlara rağmen bilgiyi versem bile kullanıcı doğru sahteye aksiyonu uygun merada vermezse balığı yakalama şansı az olacaktır. Görüşebilirsek size aksiyonuyla birlikte sahteyi de tanıtırım.
Ümidim odur ki bir gün birlikte at-çeke gideriz. O zaman size zevkle bende en çok iş yapan sahteleri sunma imkanı bulurum. Bilgilerimizi palaşırız.
Beni anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.
Sağlıcakla kalınız.
Yine de Cüneyt beyin güzel raporlarını yeniden okumak ve avlarını yaşamak isterim.Kitabını ve hikayelerini merakla bekliyorum.Kapanma konusunda ben de kendimi ifade edemeyeceğim hislerin içinde buldum;ancak açılacağına da inancım tamdı.Hoşbulduk Emre Bey,
Teşekkür ederim. Doğru, şu sıralar Cüneyt A ile çok sık görüşüyoruz. En son Edremit Körfezi'nde 1 haftalık bir at-çek gezisinde iki kişi beraberdik. Hikayelerini bir kitapta topladı biliyorsunuzdur. Eli kulağında, yakında çıkar. Artık umuma açık forumlarda pek aktif değil. Daha çok teknik makaleler hazırlıyor. İkinci kitabı teknik konularda olacak sanırım. Sitenin kapandığına o da üzüldü, şimdi herkesin tekrar bir araya gelmesinden memnun.
Doygunluk, en azından bir süre için oluyor. Ama artık içimizdeki alevi söndüremediğimiz zamanlarda bile yeni başlayanlara örnek olmak bakımından bireysel sorumluluğumuzu yerine getirmeye başlamalıyız diye düşünüyorum. Bir, iki, üç, dört..... nereye kadar sürecek bu. Yani rapor sayısı. Artık bazılarımız (en azından ben) herkesin takdirini kazanan bir avı canlı ve sağlıklı bir şekilde suya geri bırakmaya başlamalı ve bunun raporunu yazmaya başlamalıyız.
Başlarda hepimiz zorlanabiliriz. Sorun değil, ama bizim de buna alışıp, yeni nesli alıştırmamız lazım.
Babası tarafından başı okşanmayan bir çocuğun kendi çocuğunun başını okşaması biraz zor kanımca.
İşte yeni hedef. Avlandıkça trofeler biter, avlandıkça balık biter. Ama yakalayıp bıraktıkça balık ne azalır ne biter.
Takdir kazanan bir balığı herkes yakalayabilir. Ama herkes geri salamaz.
Sağlıcakla kalınız.