Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

bahtsız bedevi

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abi yaklaşık 3 yıldır mavi göl melan çayı devrez onya eymir kurtboğazı yem olta iğne seti sahte canlı balık yemler sudak gümüş hamur boili solucan ne denediysem 1 tane bile tutamadım ne yaptıysam gittiğim yerlerde ortalam 3 gün konakladım ve atmadım yerikalmadı tarihler herşeyi takip ettim ne gece ne gündüz gerçekten bahtsız bedevimiyim ben anlamadım bu geçmiş hafta sonu kurtboğazına gittik ordada yanımda adam tutmasına rağmen bizde yine tık yok sebebinedir balık tutabileceğim başka nere var en fazla 150-200 km gidebiliyorum ankaradan yardımcı olursanızsevinirim

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Balık işi kısmet işi inşallah bir dahaki avda acısını çıkarırsın.

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
vallahı abi hevesim o kadar var ki giderken gözüme uyku girmiyor sanarsın yeni damat gibi bu hafta sonu devrez melan ondan sonraki haftada boluyeniçağ göletine gidecez bakalım son denemelerim yoksa rafa kaldırıcam uzun bir süre gusul işi tamam abi :) 2 kere aldım 15 takım oltam var her türlü olta deniyorum gittiğim yerdeama hiçbirinde tık yok sanırım şansımyok bu aralar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
rastgele şimdiden. tatlısudan pek anlamam sadece bir kaç kere turna avına gitmişliğim var, o da at çek şeklinde. aslında kasna ve perch avı da yapmak istiyorum.
tatlısuda özellikle sazan avında mazmuzlama önemli diye biliyorum. bir kaç saat önceden avlanacağın bölgeyi güzelce yemleyip balığı o bölgeye çekmek gerekiyor. bizim iş yerinde sazan avcısı bir abi var o hep öyle der.

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abi şamrelle açılıyorum mıs
ır hamur soya bezelye emek içi ile yemliyorum birde bitkibilimi uzmanıyım ben o yüzden konsantire koku yaptım protein esanaslı işin garibi balığı çekiyorum ama iğneye takımada sorun var elimin ayarı yok galiba ben karınlarını doyuruyorum diğer gelen abiler alıyo :) bu arda abi denizde sorunum yok mart ayında denize açıldım 4 gün yatımla muğla güvercinlikten ve güzel avlarım oldu denizde sorunyaşamıyorum ama göllere gelince direk elime yüzüme bulaşıyo ankarada yaşadığım için işim gereği malesef her istediğimde yazlığa gidip açılamıyorum

cetiner66

Aktif Üye
Kurt Boğazında niye balık tutamadinki kardeşim anlamadım ne attin bilmiyorum ama iki hafta önce biz altı turna,altı levrek aldik.Cok dertlisin gibi geldi bana kıyıdan at çek yapanlar bile tuttu.Yalniz derneklerin o kadar uğraşmasına rağmen kaçak ağ atanlar her tarafı kuruttu iki sene önce herkesin sazan yakaladığı suda bu sene herkes sıfır çekiyor.Allah ıslah etsin ne diyelim yamyam doldu ortalık.

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çetinler abi 2 hafta önce ordaydım hatta gecenhaftada gittim giderken sudak gümüs aldim sasi sahte yem kaşık da aldım mantar dip çapari at çek ne yaptıysam alamadım siyah toyota jeep abi off road sülalesi raad emre aracımı tüm kurt boğazı tanıdı artık ama hiç bişey alamadık ankarada sazan tutabilcek yer kalmadı sanırım ben sazana merak saldım tutsam tutsam onu tutarım bu arada sahte yemlerimde hep kaliteli aldım decatlondan ama yok 2 defadırda tutanıda görme dim sahsen 1 tane aldı yanımdaki

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Emre yazılarında noktalama işaretleri kullanırsan bahtın açılacak... Bizde ne yazdığını daha kolay anlayacağız :)