Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

bahtsız bedevi

OkNisT

Üye
Adı
Okan KARAKAYA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abi yaklaşık 3 yıldır mavi göl melan çayı devrez onya eymir kurtboğazı yem olta iğne seti sahte canlı balık yemler sudak gümüş hamur boili solucan ne denediysem 1 tane bile tutamadım ne yaptıysam gittiğim yerlerde ortalam 3 gün konakladım ve atmadım yerikalmadı tarihler herşeyi takip ettim ne gece ne gündüz gerçekten bahtsız bedevimiyim ben anlamadım bu geçmiş hafta sonu kurtboğazına gittik ordada yanımda adam tutmasına rağmen bizde yine tık yok sebebinedir balık tutabileceğim başka nere var en fazla 150-200 km gidebiliyorum ankaradan yardımcı olursanızsevinirim
Bu bahtsızlık bendede var psikolojik mi bilmiyorum ama yeni set topladığımda oluyor, bu yılın başındaydı sanırım spin set ve surf set aldım henüz 1 tane balık alamadım :)
ama bir tane aldığımda devamı geliyor özgüvenimi topluyorum :) :)
Bol şans...

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
yeniçağada 10 15 sene önce çok güzel sazan çıkıyodu şimdiki durumu bilmiyorum ama yine balık vardır heralde
oraya gidersen bu yaylı takımlar var onlara civciv yemiyle karışık hamur yapıp at eskiden öyle tutuyoduk sazanları
kıyıdan şamandıralı takımla sazlıklara yakın atıncada kadife balık dediğimiz yeşil balıklardan çıkıyodu
gerede gölünde de şamandırayla kadife çıkıyodu çok
özledim oraları belki ilerde giderim bigün

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yeniçağada 10 15 sene önce çok güzel sazan çıkıyodu şimdiki durumu bilmiyorum ama yine balık vardır heralde
oraya gidersen bu yaylı takımlar var onlara civciv yemiyle karışık hamur yapıp at eskiden öyle tutuyoduk sazanları
kıyıdan şamandıralı takımla sazlıklara yakın atıncada kadife balık dediğimiz yeşil balıklardan çıkıyodu
gerede gölünde de şamandırayla kadife çıkıyodu çok
özledim oraları belki ilerde giderim bigün

Yeniçağa git balıksız dönme dedi burada bir abi doğrudur bi ora kaldı sanırım bolu 7 göllerde güzel diyorlar ama nasip un kurdu diye bir kurt çeşidi varmış , abi duyanınız varmı ? burada bir üreticivar tanıdık iş yaparsa solucanla falan uğraşmayım alıyım diyorum 100 tanesini 2 tl veriyo adam

Son düzenleme:

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
vallahı abi hevesim o kadar var ki giderken gözüme uyku girmiyor sanarsın yeni damat gibi bu hafta sonu devrez melan ondan sonraki haftada boluyeniçağ göletine gidecez bakalım son denemelerim yoksa rafa kaldırıcam uzun bir süre gusul işi tamam abi :) 2 kere aldım 15 takım oltam var her türlü olta deniyorum gittiğim yerdeama hiçbirinde tık yok sanırım şansımyok bu aralar
Gideceğin meralardaki balık durumunu ve hangi çeşit balıklar var ona göre hazırlığını yap.Doğru takım,doğru yem,doğru balık ve hava şartları hepsi bir araya geldiğinde Allaha nasip ederse balık kovada olacaktır.

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gideceğin meralardaki balık durumunu ve hangi çeşit balıklar var ona göre hazırlığını yap.Doğru takım,doğru yem,doğru balık ve hava şartları hepsi bir araya geldiğinde Allaha nasip ederse balık kovada olacaktır.

inşallah abi araştırıyorum bu sefer hazırlığımı 3 katına çıkartacağım

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O zaman sana rast gele :)

amin abi un kurdu diye bir kurt çeşidi varmış solucana benzer sence bu balıkta iş yapar mı ? oturduğum yerde üreticisi var abi solucanla falan uğraşmayım diyorum 100 tanesini 2 tl veriyor
FB_IMG_1457822038774.jpg

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
amin abi un kurdu diye bir kurt çeşidi varmış solucana benzer sence bu balıkta iş yapar mı ? oturduğum yerde üreticisi var abi solucanla falan uğraşmayım diyorum 100 tanesini 2 tl veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 60780
Emre inan hiçbir fikrim yok.Tatlı su avcılığından pek anlamam.Fakat tatlı suda hangi balıkları kurt ile avlayabilirsin bir araştır.Sen denemelik olarak 10-15 tane al deneme yap iş yaparsa bu kurdu kullanırsın.

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
Yeniçağa git balıksız dönme dedi burada bir abi doğrudur bi ora kaldı sanırım bolu 7 göllerde güzel diyorlar ama nasip un kurdu diye bir kurt çeşidi varmış , abi duyanınız varmı ? burada bir üreticivar tanıdık iş yaparsa solucanla falan uğraşmayım alıyım diyorum 100 tanesini 2 tl veriyo adam
unkurdu alabalıkta iş yapar yedi göllere giderken alırsın ama ben hiç gitmedim yedi göllere
varsa spin takım götür at çek yaparsın

Son düzenleme: