Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BAKIMLARI YAPTIRILIP YENİLENEN TEKNEM

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Çok güzel bir tekne hem keyif, hem balık için ideal:) İyi günlerde kullanın.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İyi günlerde kullan

oguzsen

Aktif Üye
helal olsun güzel olmuş oturaklı tekne hayırlı günlerde kullanın :)

aybasan

Üye
Adı
aydın aydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
..İyi temennilerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler..Tekneyi epey uzun sayılacak bir zaman önce almıştım sahibi sanırım vefat etmiş öyle karada bir süredir kalmış bir tekneydi..kamerası yoktu kamerası sonradan yapıldı..
...Ahşap işleri boya vs vs için 3.500 tl ye anlaşıp yaptırdım ama tabi diğer masraflarda var sonradan benim karşıladığım ve biraz daha karşılamam gereken motorda baya bakım istiyordu 300 tl kadarda ona gitti tamamen yenilendi yapılacak olan diğer tüm masraflar ve iptir çapadır can yeleğidir falan içinde yuvarlak hesap 2.500 tl desek toplamda 6.000 tl kadar diyebiliriz.
...Şuan için tek aklımda olan aslında motorun artık küçük geleceği tüm bunlardan sonra 11 beygir pancar var üstünde ilk fırsatta sanırım motoru büyütmek gerekecek..Bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerine açığım ama mecburen bir süre bu motoru kullanmak zorundayım masraf çok oldu bu aralar.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı uğurlu olsun son derece güzel bir tekne:)