Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balat Sosyal Tesisler Spin.

Cihad

Aktif Üye
Abiler ben balatta calisiyorum. Dahanonce hic spin yapmadim ama spin kamis ve makine var.(boyu biraz kisa olsa da idare eder diye dusunuyorum :) 210cm). Toby603 kirmizi kasik aldim. Baslangic icin aksam denemek istiyorum ama kasik oldugu icin gece gorunurlugu az mi olur ? Balik varsa kasigi gorur mu? Cinekopun bi zamani var mi ? Ya da en verimli saati kac? Şimdiden teşekkürler :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abiler ben balatta calisiyorum. Dahanonce hic spin yapmadim ama spin kamis ve makine var.(boyu biraz kisa olsa da idare eder diye dusunuyorum :) 210cm). Toby603 kirmizi kasik aldim. Baslangic icin aksam denemek istiyorum ama kasik oldugu icin gece gorunurlugu az mi olur ? Balik varsa kasigi gorur mu? Cinekopun bi zamani var mi ? Ya da en verimli saati kac? Şimdiden teşekkürler :)
çalışın elbet görür hensen pilgrim kaşıklar var altın gümüş sırtları boyalı güzel çalışır spin işi başlı başına çalışma gerektirir zaten...

gün batımı ve gün doğarken daha verimli olur ay ışığının bol olduğu yerler daha iyidir