Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BALAYI SENFONİSİ

Ercüment86

Aktif Üye
Adı
Ercüment
Öncelikle iyi dilekleriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

allah mesut etsin adrasan da keşke baracudayı da yoklasaydın.
dere ağzında balon/baracuda/levrek oluyor levrekle küçük ama şerefsizler bölgede gece fenerle dalıyorlar. kimin tekneyle çıktın meralarını pek herkese göstermiyor çakallar orada.(geçen ene o dere tam tersi istikamette akıyordu yaşanan sel dere akış yönünü bile değiştirdi.
memleketim Çanakkale candır ama :)

Menderes Beyin teknesiyle çıktım. Dere ağında muhtelif sahte kaşık denemelerim oldu. Aldığım vuruş çok ciddiydi. Galibi karşı taraftı ama yüzünü göstermeden gitti. 5 balon tuttum onun vuruşuna benzemiyordu.

Buna rağmen Çanakkale'nin yerini hiçbiri tutamadı Yekta abi.

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
rabbim mutluluğunuzu daim etsin :)

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
TEBRİKLER MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN GÜZEL RESİMLER VE PAYLAŞIMLAR İÇİNDE TEŞEKKÜRLER

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Öncelikle iyi dilekleriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Birdaha gidersen otarafa mutlaja haberim olsun

Menderes Beyin teknesiyle çıktım. Dere ağında muhtelif sahte kaşık denemelerim oldu. Aldığım vuruş çok ciddiydi. Galibi karşı taraftı ama yüzünü göstermeden gitti. 5 balon tuttum onun vuruşuna benzemiyordu.

Buna rağmen Çanakkale'nin yerini hiçbiri tutamadı Yekta abi.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Cümleten selamlar.

20 Eylülde hayatımıza yeni bir yol çizdik hayırlısıyla. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın.

Şükür ailece balık avından büyük keyif alıyoruz. Eee hal böyle olunca Balayı programı yaparken balık avı ağırlıklı olması kaçınılmazdı:)

25 eylülde gittiğimiz Belekteki otelin sakinlerinin bakışlarına rağmen sabah kendonun babyjigleriyle bikaç melanur kandırmayı başardım fotoları yok çünk tatil köyünde telefonumu yanımda taşımadım.

Bir haftalık tatil ardından o çok istediğim akya avını gerçekleştirmek üzere Adrasan' a doğru yola çıktık. Şunu açık yüreklilikle söylemeliyim ki Adrasan tam bir doğa harikası.
Ekli dosyayı görüntüle 27828

Ekli dosyayı görüntüle 27829

Ekli dosyayı görüntüle 27830

Ekli dosyayı görüntüle 27831

Sinemis otelde konaklamaya karar verdik. Sahipleri gayet ilgili bir aileydi. Hatta tuttuğum balıkları öüğlen hazırlayıp güzel bir ziyafet çektiler.

Gelelim akya avına; sabah 6 da büyük umutlarla çıktık. Öncelikle hedef yem için yazılı orkinostu.
Ekli dosyayı görüntüle 27832
verimli bir av oldu fakat sıra akya için olta atmaya gelince balon balıklarının resmen gaspına uğradık. sinirden köpürdüm ne illet bir balıktır beş dakika boş durmadı. ( buda o anlardan) :)
Ekli dosyayı görüntüle 27833

yinede sabah o canım doğanın güzelliğini ve bereketini yaşayabildik. ufak bir not sahile akan tatlı suyun ağzında yaptığım silikon atışlarımda çok kuvvetli bir vuruş aldım güzel bi mücadele sonucunda ipimin patlamasıyla başım öne eğik geri dönmek zorunda kaldım... Giden arkadaşlar mutlaka denemeliler.

Tatilimizin Antalya ayağı sona ermişti. İstanbula dönme ihtimalini aklımdan bile geçirmeden rotayı İzmire çevirdim. Asıl plan Çanakkale Eceabat daki balıçı arkadaşıma gitmekti ama okadar yolu gitmenin r,iskini göz önüne alamadım.

Güzel İzmirde 1 gece kaldıktan sonra yolumuza devam ettik ve sonunda Eceabatdaydık. Hava doğal olarak soğumuş uzun kollular valizden çıkmaya başlamıştı =) arkadaşımla buluşup eve yerleştikten sonra popülasyonun durumuyla ilgili konuşmalara başladık. Durum mühim bi büyüğe danışmak lazım oğlaksız olmaz aklımız kalır=)
Ekli dosyayı görüntüle 27834

işlem tamam sabah 6 da av var...

kısmet dedik çıktık deniz kuduruk tadı pek yok baktık olacak gibi değil. Döndük mavi yengeç için yerini sır gibi sakladığı merasına. Ben hayatımda hiç mavi yengeç görmeyen bir İstanbullu iki el büyüklüğünde yengeci görünce bi irkildim tabiii:D
Ekli dosyayı görüntüle 27835

daha sonra özenle hazırlıklara başladık ve sonuç
Ekli dosyayı görüntüle 27836

Ekli dosyayı görüntüle 27837
Ekli dosyayı görüntüle 27838

tadı damağımda kaldı. deniz ürünleri içerisinde favorilerim arasına üst sıralardan girişini yaptı.
Yaptı ama gözümüz açıklara kayıyor. Sürekli havaya bakıyoruz. Acaba patlak olurmu yoksa deniz bize bereketini sunacak mı? sabah 5:30 da çalsın diye kurduğum telefondan önce defalarca uyanmama rağmen gece boyunca uykumda balık tutup konuşmuşum =)

Ve işte o an deniz ava müsait. kısmetimizi almaya gidiyoruzz.

Ekli dosyayı görüntüle 27840 Ekli dosyayı görüntüle 27841 Ekli dosyayı görüntüle 27842 Ekli dosyayı görüntüle 27843 Ekli dosyayı görüntüle 27844 Ekli dosyayı görüntüle 27845 Ekli dosyayı görüntüle 27846 Ekli dosyayı görüntüle 27847

Döndüğümüzde yüzümdeki ifadenin paha biçilemez olduğunu söyleyen eşim bana nekadar doğru bir karar verdiğimi tasdiklercesine gülüyordu.

arada sarpalar melanurlar da geldi. Saros çok bereketli sahteler ve lrf silikonları çok güzel iş çıkarttı. arkadaşların garip bakışlarına rağmen aklıma koyduğum disiplinden ödün vermeden avıma devam ettim. Birçok malzememi bırakmama rağmen hala arıyorlar o sahteler ve bıngıl bıngıl oynayan şeylerden bizede yolla diye =)

Havanın kararmasına 2 saat kala kalamar avına çıkmaya karar verdik. Hey maşallah ben böyle bol kalamar avına daha önce rastlamamıştım.Ekli dosyayı görüntüle 27850

iki saat içinde yiyeceğimiz kadar kalamarı alıkoyup eve dönüş yaptık. kalamar tuttuğum videoyu koyamadım boyut sebebiyle gerçi 15 sn idi ama belkide ben beceremedim.

bu güzel tatilin sonunda insanın kendini iyi hissettiği yere dönüş Tuzla....
Ekli dosyayı görüntüle 27854 Ekli dosyayı görüntüle 27855
Kıymetli kardeşim Ercüment güzel raporun ve fotoğraflarını çok beğendim.
Seni kutluyorum çok ince planlar yapılıp,takımlar hazırlandı ne heyecanlı bir hazırlanıştı o bir başka konu başlığı olur.
Seni,gelin kardeşimi sevgiyle selamlıyorum.Bir dahaki sefere takımları sil baştan yapalım.
Dün gece bekledik.Kulaklarını çınlattık Hamdi reisle.
selamlar.

Ercüment86

Aktif Üye
Adı
Ercüment
Kıymetli kardeşim Ercüment güzel raporun ve fotoğraflarını çok beğendim.
Seni kutluyorum çok ince planlar yapılıp,takımlar hazırlandı ne heyecanlı bir hazırlanıştı o bir başka konu başlığı olur.
Seni,gelin kardeşimi sevgiyle selamlıyorum.Bir dahaki sefere takımları sil baştan yapalım.
Dün gece bekledik.Kulaklarını çınlattık Hamdi reisle.
selamlar.
Saolasın Eşref abi. Gelmeyi çok istedim fakat mükellefde ki işlerimi erken bitiremedim.

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
allah bir yastıkda kocatsın kardeş..
bu arada zevkli av olmus belli fotolardan :=)

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok tebrik ediyorum. Allah bir yastıkta kocatsın. Mutluluklar diliyorum. Resimler, anlatım herşey çok güzel olmuş.