Balığa gitmek için Evden izin alamayanlar kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bu konunun özünde bana göre bir tema yatıyor....Aşk,Dostluk,Güven....
bunla ilgili Allegra dan bir hikaye anlatmak lstlyorum...
Bir zamanlar üç arkadaş varmış....AŞK.DOSTLUK.GÜVEN.....üçü bir arada oldumu harikamış herşey,,gün gelmiş Aşkın işi çıkmış .ehh meslek bu kolaymı?Ama dostlarından ayrılmadan önce söz vermiş onlara ....Beni özlediğinizde gelin demiş uzaklarda olmayacağım,,nerde gözleri arzu ile dolu birbirlerine bakan bir çift görürseniz ben ordayım,ve ayrılmış yanlarından....peki demiş Dostluk Güvene;madem öyle bende yoluma düşeyim...görev çağırır....ama merek etme nerde birlikde ağlayan iki insan görürsen işte beni orada bulursun......
Güven ağzını açmış veda etmek için ama Dostluk ayrılmış arkadaşının yanından onun son sözünü dinlemeden.....ve gitmiş uzaklara...
Güven içinden geçirmiş elinde olmadan....BENİ KAYBEDERSENİZ BİR DAHA ASLA BULAMAZSINIZ.....
Evet arkadaşlar biz biz olalım hanımlarımızın güvenini hep kazanalım.....

Valla benim evden yana pek sıkıntım olmuyor hatta eşim balık merakıma saygılı elbetteki zamanımı kendisiyle geçirmemi istiyor fakat kaamdaki sorunlarıda oltamla denize attığımın farkında bu yüzden evde daha mutluyuz.

Gerçekten böyle bir kulübe ihtiyaç duyanlar olabiliyormu ? 😀
Bizde hiç böyle bir sıkıntı olmadı, bugüne dek, ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun, 😉 😀

Ona bakarsan benim de öyle bir sorunum yok.
Bu işi ne kadar sevdiğimi bildiği için ne zaman gideceksin diyor.
Taze balık bekliyor. 🙂 Tek sorun balıkla dönememek. 😀

Tabii ki balık işini abartmamak lazım. Haftasonunun birini balığa veriyorsak, diğerini ona vermeliyiz.

Sana aynen katılıyorum sevgili şeref...tanıyanlar bilir beni,aynen dediğin gibi yapıyorum asla sorunda yaşamıyorum.Hafta sonumun bir günü eve,diğer günü kandime rezervedir. 🙂

haa iki günü birden kendime ayırdığımda olmuyormu,oluyor tabi,istisna ve anlayış ile karşılar sağolsun 🙂

Ben balığa gidiyom,yarın öğlen gelecem.😎
Öğlene börek,çay hazır olsun,börekte peynirli olsun..😎
Der ve kapıyı çarpar giderim..😎

Sonra hanımın kahvaltı hazır,ekmek al sesiyle uyanırım.😛😀
Rüyası bile sakat..😀😀

Ama işin gerçeği benim eşim benim kadar balıkta zaman geçirmeyi sever.Yaz geldiğinde müsait olduğu zamanlar beraber gideriz.Bazen kendisinin "bu hafta balığa gidelim"dediği bile olur.🙂
Balıkta tüm işleri ben yaparım.Balığı temizlemek,pişirmek,servis..vs.Balığa gitmek bir nevi tatildir.
Olta avı dışında dalışada beraber gideriz.Üniversitede iken yüzme takımında olduğu için iyi yüzücü ve dalgıçtır aynı zamanda.Sadece zıpkın kullanmaz ama benimle beraber 3-4 km yüzer.
Şanslıyım sanırım..🙂

harika yorumlar okudum , kırla da muhabbet olmuş dostlar.

ama bence şu çözüm çok mantıklı,ve olması gereken..

evlenmeden önce eşinizi balıkçılığa alıştırmalısınız , hafta sonları görüşememe gibi bir durumun sebebinin balıkçılık olduğunu , günü beraber geçirmenin tek yolunun balıkçılık olduğunu anlatın mutlaka bir gün sizinle gelecektir, işte o gün . onu her zamankinden daha çok mutlu edin ,daha çok şakalaşın, daha çok sevgilim deyin , ve sizin pozitifliğinizi görsün, balığa gitmelerinizde ne kadar mutlu olduğunuzu görsün. eline bir olta verin , tarif edin ne yapacağını ve allaha dua edin ''NOLUR TUTSUN ALLAHIM'' diye , duanız kabul olurda balık tutarsa zaten mesele kalmamıştır 🙂

sık sık balığa gidersiniz , hatta bazen arkadaşlarınızı eker sadece eşinizle balığa gidersiniz.
mesela hafta sonu işiniz çıkıp gidemediğinizde balığa , ''yaaa ne zaman balığa gideceğiz diye serzenişte bulunan bir eşe sahip olabilirsiniz''

tecrübeyle sabittir.

yaradan herkese böyle mutlu bir evlilik nasip etsin.

[/B]

Sana aynen katılıyorum sevgili şeref...tanıyanlar bilir beni,aynen dediğin gibi yapıyorum asla sorunda yaşamıyorum.Hafta sonumun bir günü eve,diğer günü kandime rezervedir. 🙂

haa iki günü birden kendime ayırdığımda olmuyormu,oluyor tabi,istisna ve anlayış ile karşılar sağolsun 🙂

Hafta sonunu iki gün yaşayanların şansı var ben ise bazen 1 gün bazen ise çeyrek gün çalısmadan durabiliyorum.

bu klübe üyemiyim bilmiyorum. Peki benim gibi bu işe evliliğinin 10.yılında heves etmişseniz ne yapacaksınız. Olası sorular :
- nerden çıktı şimdi bu balığa çıkmak
- yine mi?
- yoksa başka biri mi var?
- sen çok sosyal oldun şu sıralar hayırdır?
- ne zaman döneceksin?
- ee tuttun da noldu?
- hani balık?
- madem gideceksin, çocuğu da götür bari !
Çözüm: bu sorularla muhatap olmamak için mümkün olduğunca önce onların istediği şeyleri yaparak kredi kazanıyorum. Geçenlerde bir konuda iddiaya girdik dedim ki kazanırsam istediğim zaman balığa çıkarım hiçbirşey demek yok. İddiayı kazandım ama bu sefer tek bi hak içindi diye kıvırdı naparsınız? idare ediyoruz işte. 🙂

Buna bir ayak üstünde kırk takla atmak denir. Tı tı tı, hiç yakıştıramadım sizlere.🙂

Herzaman doğruyu söyleyin. Bu sadece eşler için değil, tüm bireyler için büyük önem teşkil eder. Doğruyu söyleyin ve bu hobinin sizin için ne kadar önemli olduğunu ifade edin. Gerçekten işe yarayacak. yazılan maddeleri de uygulamak zorunda kalmayacaksınız. 😉

Katılıyorum ve uyguluyorum. Gerçekten sonuç veriyor.🙂
Ama 15. madde olarak😉😀

Konu başlığını "solucanların iğneye takılması " gibi birşey yapayım, hanımlar asla açmazlar sayfayı 😀
Şifre : solucan

Başkan : Kankam Yaşar 😀😀😀

Beni nerde bulaştıracaksın diye bekliyordum valla.

Buna bir ayak üstünde kırk takla atmak denir. Tı tı tı, hiç yakıştıramadım sizlere.🙂

Herzaman doğruyu söyleyin. Bu sadece eşler için değil, tüm bireyler için büyük önem teşkil eder. Doğruyu söyleyin ve bu hobinin sizin için ne kadar önemli olduğunu ifade edin. Gerçekten işe yarayacak. yazılan maddeleri de uygulamak zorunda kalmayacaksınız. 😉
Bütün kadınlar boyle der 😀 asla yapmayın arkadaşlar 🙂

birol abi tek kelime ile mükemmel bir çalışma olmuş faydalanacağım🙂

Enis fotodan kazak bir erkeğe benziyordun. bütün karizmayı çizdin.

Gerçekten böyle bir kulübe ihtiyaç duyanlar olabiliyormu ? 😀
Bizde hiç böyle bir sıkıntı olmadı, bugüne dek, ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun, 😉 😀

Erhan abi yabancı kimse yok aramızda rahat rahat itiraf et 🙂 Hiç bir kadın kocasının tek eğlenmesi istemez. İster gibi görünür destekler ama İSTEMEZ.

Ben balığa gidiyom,yarın öğlen gelecem.😎
Öğlene börek,çay hazır olsun,börekte peynirli olsun..😎
Der ve kapıyı çarpar giderim..😎

Sonra hanımın kahvaltı hazır,ekmek al sesiyle uyanırım.😛😀
Rüyası bile sakat..😀😀

Ama işin gerçeği benim eşim benim kadar balıkta zaman geçirmeyi sever.Yaz geldiğinde müsait olduğu zamanlar beraber gideriz.Bazen kendisinin "bu hafta balığa gidelim"dediği bile olur.🙂
Balıkta tüm işleri ben yaparım.Balığı temizlemek,pişirmek,servis..vs.Balığa gitmek bir nevi tatildir.
Olta avı dışında dalışada beraber gideriz.Üniversitede iken yüzme takımında olduğu için iyi yüzücü ve dalgıçtır aynı zamanda.Sadece zıpkın kullanmaz ama benimle beraber 3-4 km yüzer.
Şanslıyım sanırım..🙂

Şanslı falan değilsin istisna bir türsün sen çık bu başlıktan...

Neticede arkadaşlar kantarın topuzunu güzel ayarlamanız lazım. Terazi eşit olursa sorun yok.

Bir madde de benden olsun

- Kendinize bir kanka seçin balık konusunda ( Benim kanka Klüp başkanı Birol 🙂)
Kankanızın eşini eşinizle tanıştırın. Aile bağları kurun. Mümkün olduğunca görüşmelerde kankanızın eşine mulayim muhlis biri gibi gözükün. Sonra Kankayla balığa gidiyorum dediğinizde nispeten şüphe kısmından geçiyorsunuz. 😉

Back