Baliga kan bulasti

Maalesef haydut dolu ortalık.
Denizi öyle sahiplenmişler ki değil denetim, istatistik sorularına bile katlanamıyorlar.
Elimde bir yetki olsa o kooperatifi kapatır tüm üyelerin ruhsatlarını iptal ederim.

Bu adamların bu kadar şımartılmasını anlamak mümkün değil. Ben de tarım bakanlığı çalışanı olarak su ürünleri şubesinde çalışan arkadaşlarımdan biliyorum. Maalesef arkadaşlar tekneye çıkıp denetim yapamıyorlar, hale girip denetim yapamıyorlar... Kamu otoritesinin bulunmadığı bir alan oluşmuş yıllardır. Yazık...

Çok büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Dualarımız kendisi ile. Tez zamanda iyileşip ailesine kavuşması dileğiyle.

Bu adamların bu kadar şımartılmasını anlamak mümkün değil. Ben de tarım bakanlığı çalışanı olarak su ürünleri şubesinde çalışan arkadaşlarımdan biliyorum. Maalesef arkadaşlar tekneye çıkıp denetim yapamıyorlar, hale girip denetim yapamıyorlar... Kamu otoritesinin bulunmadığı bir alan oluşmuş yıllardır. Yazık...

Evet ne yazık ki durum yıllardır böyle.

Çok üzüldüm gerçekten. Allah acil şifasını versin inşallah en kısa zamanda iyileşir. Bu kabadayıların balık bohçacılarının gırgır reislerinin devlet önünü kesmeli engel olmalı yoksa bu ülkede balıkçılık bitecek

Allah yardımcısı olsun, Allah dimdik sıhhati tam olarak hastahaneden çıkmasını nasip eylesin.

Allah acil şifalar versin.Bunu yapan insan ya da insanlarinda cezasini cekmesi gerekir..

Back