Baliga kan bulasti

Üzücü bir olay Allah sevdiklerine ve ailesine bağışlasın, acil şifalar diliyorum.

ALLAH ailesinin ve bizlerin dualarını kabul eder inşallah en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur mesleğini yine namuslu bir şekilde bu soysuzlara göz açtırmadan daha azimli şekilde yapar
bu şuçu işleyen şahıs veya şahıslarda inşallah hakettikleri cezayı çekerler
ALLAH seni sevdiklerine bağışlasın güzel kardeşim

Allah acil şifalar versin , limanlardan bot indirip bindirirken neleri ile karşılaşıyoruz , bu şerefsizliği yapanların soyu kurusun inşallah.

Allah acil sifalar versin,
Ama. Bu ve bunun gibi kani bozuk serefsiz cok insan var,
Bence gercekten her iste oldugu gibi bu balik isinde de egitim sart,
Bu egitimi gidip kursa dsrs almak ve belge almak olarak dusunmeyin ilk etapta ( ki belge de sart bence )
Bu egitim, once insana sonra denize,dogaya tuttugun baliga, ekosisteme karsi olmalidir,
Forumdakiler ve bir cok varandasimiz gibi amacimiz, 1-2 sa olsa dis dunyadan, sikintilarimizdan kurtulup huzur icinde hobimizi gerceklestirmek ,
Yeni seyler ogrenmek, ogretmek, baskalarinin hak ve ozgurluklerine saygili olmak daha sonrada saygi beklemek olmadir,
Ama iste herkes ayni olmuyor malesef,
Umarim en yakin zamanda sagligina kavusur ve bunun yapanda hak ettigi cezayi alir,
Saygilar

Allah'tan Acil Şifalar dilerim kardeşimi'ze
suçlu'larda umarım ceza'sız kalmazlar.

Allah acil şifalar versin, sonuç olarak hepimizin hakları için hayatı tehlikeye girmiş bir insan, sessiz kalırsak onun yerinde yarın sen ben herhangi birimiz olabilir..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rabbimden acil şifalar diliyorum Allahın izni ile dularımız kabul olur ve şifa bulur.Bunu yapanlarında yanına kar kalmaz inşallah...

Back