Baliga kan bulasti

Maalesef magandalik ulkenin her yanini sarmis durumda... gun gecmiyor ki cehaletin , gorgusuzlugun ,bencilligin , seni ben var ya" ciligin , keserim -bicaklarim 2 ay yatar cikarim mantiginin icimizi acitan haberlerini okumayalim -duymayalim...Cahil curetini korukleyen anlayis ve ortamdan bir an once uzaklasmamiz lazim ulke olarak...

tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah..umarım bu olay cezasız kalmaz..

Rabbim acil şifalar versin. Zor bir süreç zor bir durum.

olan biten tek kelimeyle anlatılabılır.gangaster hukugudur.illegal tum avcılıklar bu anlayışa göre mubah sayılır.denızdeki balıktan geçtim genç insan kıyımında vucut buluyor malesef.benim oğlumda su ürünleri mühendisidir.yazık etmişler delikanlıya.geçmiş olsun deniz emekçisi babasınada .

Bizde kalabalık bir aile değilmiyiz madem bu mesleğe gönül vermiş bir insan hakkı hukuku savunan bir insana zarar verilmiş, toplanıp gidelim oraya beylerin sıkıntısı nedir neden böyle bir olaya meydan vermişler öğrenelim işin aslını

Bizde kalabalık bir aile değilmiyiz madem bu mesleğe gönül vermiş bir insan hakkı hukuku savunan bir insana zarar verilmiş, toplanıp gidelim oraya beylerin sıkıntısı nedir neden böyle bir olaya meydan vermişler öğrenelim işin aslını
Nerde o günler biz daha kendi haklarımızı savunmayı beceremezken bu dediğin ütopya.

Biraz once haberlerde izledim Genc muhendis kardesimiz 15 gunluk yasam savasini kaybetti mekani cennet olsun 🙁 balikcilae darp olmadigini soylemisler ve beraat etmis ilgili sahis

IMG_7604.JPG IMG_7605.JPG IMG_7606.JPG

allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. rabbim bunu yapanlara misliyle versin.

Back