Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

balık avı ile ilgili büyük yardım

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
evet dostlar, bugün başka bir konuda yardımınızı istiyorum;
bana balık avı için tayin ile gideceğim şehir ve ilçe seçiyoruz.

şimdi biliyorsunuz ki ben sağlık çalışanıyım. bu sebeple gitmek istediğim yerin birkaç özelliği olsun istiyorum.

1) denizin hemen kenarında kurulmuş; denize yürüme mesafesinde olan ilçeler. aynı zamanda da ilçe ile arası tercihen 45 dakikanın üzerinde olmayan ilçeler. ama 1 saate kadar sorun yok.
2) hekime yönelik şiddet, sağlık çalışanına şiddet olaylarının az olması için daha sakin ve yumuşak karakterli insanların çokluğu.
3) ehh tabii mümkünse av/avlak yeri bakımından zengin ve çok çeşitli olması.
4) sessiz sakin ve az nüfuslu bir yer olması tercih edilirliğini arttıracaktır. ancak izmir gibi büyük şehirlerin ilçeleri de olmaz değil. “şu ilçesi daha sakin ve daha zengin” demeniz kafi.
5) en önemlisini unutuyordum; ilçede ilçe devlet hastanesi olması :)

şu il şu ilçe diye önerilerinizi yazsanız yeter. benim aklımdaki ilk yer artvin-arhavi ama insanı nasıldır, balık avı açısından verimli midir henüz bilmediğimden sizlere de danışayım istedim.
buyrun yardıma :)

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çanakkale / Sivrice

Duayenlerin duayeni Vedat ABAYOĞLU 'da orada ikamet eder.:)

Artvin dersen, avlak konusunu bilmem amma velakin, insanları kültürlü ve cana yakın insanlardır. Okuma seviyesi, en yüksek olan ilimizdir.

Bahtın açık olsun.

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Çanakkale / Sivrice

Duayenlerin duayeni Vedat ABAYOĞLU 'da orada ikamet eder.:)

Artvin dersen, avlak konusunu bilmem amma velakin, insanları kültürlü ve cana yakın insanlardır. Okuma seviyesi, en yüksek olan ilimizdir.

Bahtın açık olsun.
ilçe değil koy gibi. doğru yer mi?
koyun olduğu ilçe mi?

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çanakkale / Assos / Sivrice olarak belirtmeyi atladım. Tabii hastane olacağını pek sanmam. Assos' da olasıdır.

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
doktor bu ne?
balığa gidecem dedikleri bu olsa gerek :ssrtcbya:
ilk fırsatta peşinden toplaşıp göçüyoruz :cool::harika:
ben biraz ayarsızım, balığa böyle gidiyorum :) bir de benim hanım da doktor, tus falan çalışacak, ona da yatırım yapıyorum. “deniz kenarı, kışın kimse olmaz ders çalışırsın” dedim kabul etti :)

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Aradığın yer çeşme aradığın bütün özellikleri barındırıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
murat abi izmir çok yatıyor aklımıza, ama ilginçtir, hekime yönelik şiddet olaylarının en fazla olduğu ilimiz izmir. çeşme biraz daha farklı olabilir direkt yazlık bölge olduğu için. araştırayım. çok teşekkür ederim.
balık çok mu gerçekten? eğer öyleyse izmire giderim :D

Son düzenleme:
Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Duzce Akcakoca olabilir, o sirada Zonguldak Alapli ve Zonguldak Ereğli var, Alapli cok kucuk bunaltir insani ancak Ereğli guzel..
akçakoca çook çok merak ettiğim bir yer; hem balık anlamında hem de doğa/orman anlamında acayip ilgimi çekiyor. çok istiyorum ama benim hatun sakaryalı, bolu’da okumuş ve neden bilmiyorum düzcelilere karşı tepkili. sanırım biraz sinirli yapıları varmış. sizden başka oralarda yaşayan tanıdığım da yok, hayta soracaktım aklımdaydı siz benden önce davrandınız..

nasıldır oralar?
zonguldak bölgesini de araştırayım tabii.