Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balik Avi

halil006

Yeni Üye
Adı
halil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sazan balıgi çilek ve cukulata yer mi.cilekle cok sazan yakalamis birisi bugun ku sabah gazetesi köşe yazari yazmis.

Hunterfishing1903

Aktif Üye
Adı
mutlu
Alışık olmasına bağlıdır. Örneğin su kenarında dut ağacı varsa suya düşen dutlardan beslendikleri için dut ile tutulabilir diye biliyorum. Çilek mevzusunda ise eğer su kenarında çilek bahçesi varsa ve büyük ihtimal çürümüş vesaire olanları suya atıyorlardı çileğe alışık olduğu için çilekle tutulabilir muhtemelen kendim denemedim ama araştırma sonucu edindiğim bilgileri size aktardım. Çikolata hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

ertu

Yeni Üye
Adı
Ersoy Karyağar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yıllar önce,Oymapınar Baraj Gölü'de incirle sazan tutulduğunu gözlerimle gördüm.Nedeni gölün kenarında bulunan incir ağacından,olup göle düşen ve onları yediğini gören oralı birinin bahçesinde misafir olduğumda bizzat gördüm.Hunterfishing1903 arkadaşımın anlattığı gibi.

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sazan balıgi çilek ve cukulata yer mi.cilekle cok sazan yakalamis birisi bugun ku sabah gazetesi köşe yazari yazmis.
Direk olarak çilek ya da çukalata ile Sazan avlamak imkansız gibi bir şey, ama balık yemleme ve av sırasında kullanılan çilekli boili, çukulatalı boili, sarımsaklı boili gibi malzemelerle avlanılabilir, çilekli boil ile 5.5 kg. sazan bizzat kendim yakaladım ama genelde Sazanın en çok sevdiği yemler, mısır,solucan ve küspe. Sarı küçük boncuklar ile yaptığımız takımlarla da çok sazan alıyoruz, bilginiz olsun

empatiq

Üye
Adı
Cem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konuyu okuyordum. Konunun altinda ki reklamda rus mezeleri diye bisey cikti. Konuyla iliskilendirdim nedense :) balık yakalayacagiz diye balığa bir rakı ismarlamadigimiz kaldi. :)
Cilek, cikolata, makarna, jelibon, mısır bunlar benim gördüklerim :)