Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık avına gidebilmek uğruna ... ( Hassas bir konu )

murat48

Aktif Üye
Adı
murat
Merhabalar sayın site dostlarım,

Nette dolaşırken böyle bir izin formu görmüştüm.

Balık avına giderken eşlerden / ailelerden izin alabilmek için içinde bulunduğumuz davranışlar veya izin alma durumunda onlara sunduğumuz armağanları yazıp paylaşmak isterseniz buyrun.:D

Hem birbirimizden taktik alır, hemde güleriz diye düşündüm. :)

N O T :

Bayan üyelerimiz lütfen alınmasınlar. Mizah amaçlıdır. :D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bekarlık sultanlık harbiden ne izin derdi var ne başka bir şey.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben yaştan yırtım artık hep izinliyiz.,,,:):)gençlerin işi zor anlaşılan bu izin kağıtını onaylatmaktansa birlikte balığa çıkılıyor sanırım..,,,:D

murat48

Aktif Üye
Adı
murat
ben yaştan yırtım artık hep izinliyiz.,,,:):)gençlerin işi zor anlaşılan bu izin kağıtını onaylatmaktansa birlikte balığa çıkılıyor sanırım..,,,:D
Bülent abi
sen 76 doğumlu ve 3 yıllık evli değil miydin ?

bluedeep83

Üye
Adı
Hasan Öztemel
süpermiş valla :D:D bu izin kağıdından benim bacanağa lazım :D:D

piroglu52

Üye
Adı
Bülent YAZKAN
Tüm evli arkadaşlara lazım olacaktır,ben hariç, çünkü ben hanımsız gidemiyorum da,güzeldi teşekkürler.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Benim birkaç taktiğim var.

- Balığa gitmeyi kafaya taktığım günün bir gün öncesi evde asabiyet yapıp ,terör estiriyorum. Sen çok gergibnsin yarın ablığa gitte stresini at diye kendileri gönderiyorlar :D
- Uzak yerlere,diğer şehirlere gittiğimde dönüş yolunda o yöreye ait malzemelerden alıyorum eve.Mesela İstanbuldan Ayvalığpa gittiğimde
dönüşte Gemlikten zeytin ve zeytinyağı almıştım. 3-5 ay sonra bunlar bitince , Ayvalığa neden balığa tekrar gitmiyorsun diye evden soruyorlar :D
-Balıkçıdan paraya kıyıp taze Deniz levreği alınır,bir güzel fırında pişirilir.Parmakları ile birlikte levreği yiyen ev ahalisi, birkaç zaman sonra tekrar isterler.
Sen o deniz levreklerinin kg.si kaç para biliyormusun denir. En iyisi ben balığa gidip kendim yakalayayım denir. 3-5 kez gitme izni almış olursun.Ama eve levreksiz dönülünce bu 3-5 gitmede, tekrar balıkçıdan paraya kıyılıp alınır ki tadını unutmasınlar :D