Surf Takım : Vega Potenza supercore 4.20 + Shimano Power aero fliegen. Hafif güçlü dengeli bir takım. Saatlerce yorulmadan at çek yapılabilir. Akıntıda zorlanmadan üzerinde balıkla sarabiliyor. Kamış ise çok abanmaya gerek kalmadan balık suyuna erişebiliyor. Bu takımla 220gr altı kursun kullanmıyorum.
Surf takım2 : Okuma Salina 3 parça, Daiwa Emblem 5000. Geçen yıl aldığım takım. Ucuz hesaplı kombinasyon. Palamut ve Çinekop çapari için kullanıyorum. 170-180gr ideal atış ağırlığı. Makine akıntıda kasabiliyor. Yoruyor. 1 turda 120 küsür cm sarıyor. Kaşık ve palamut için ideal.
Yemli ve istavrit takım : Lineaffe Extreme 4.40 ve Shimano Spin Joy XT. Uzun zaman önce aldığım takım. İlk günkü gibi sorunsuz çalışıyor. Hafif bir set.Yemlide , Çaparide başarılı.
Spin Takım : Okuma 10 kilos serisinden up to 60gr 2.70 kamış ve Shimano Biosmaster 4000FB. 20-30gr sahteleri çok uzaklara atabiliyor. Pek kullanma fırsatım olmuyor. (Yazı bekliyor)
Sıyırtma Takım : Shimano 3m teleskop 100gr atarlı ve Linewinder 4000 lik makine. 15 Yıl önce aldığım ilk oltam. Çok güzel sıyırtma ile istavrit alır

.
Tekne Takımım : Kasnağa sarılı 0.80 el oltam : Bu sene aldım. 2 kere kullandım . Uzun olta ile 10+ Lüfer aldım. 1 büyük kofana acemilikten kaçırdım.
Saroz Takım : 15bg 4 zamanlı tohatsu motor + . Fiber 4.5m enezde sezonu bekliyor. En büyük balığım 1kg 200 gram sinarit

Acemiyiz daha. ADB lazım. Sınava 2015 de giriyorum. kurs bitti.
Göl Takım : Turna için kullanıyoruz. 3.2m Şişme Zodiac tipi bot ve 5hp 4zamanlı Honda. Gölde güzel sırtı çekiliyor. En büyük yakaladığım turna 7kg geldi.
1-2 de fotoğrafla süsleyelim. Kızım olduğu fotoğrafta hem spin hemde yemli takımı görebilirsiniz.
Potenza fotosunu Google görsellerden aldım

.