Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık bulucu + GPS combo cihazlar

sympatheia

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba
Yeni aldığım teknem için combo bir cihaz almak istiyorum. Kullanıcılardan tavsiye alabilirsem çok faydalı olacak. Özellikle renkli ekranlı ve mevcut deniz haritaları yüklü bir model olmalı ayrıca aynası min 500 lük.
Şimdiden teşekkürler..

miller01

Yeni Üye
Konu kirliliği olmaması bakımından burdan sormayı uygun buldum,her hangi bir önerisi olan arkadaş varmıdır acaba? Not: fiyat limiti yoktur,teşekkürler...

dusty35

Aktif Üye
Konu kirliliği olmaması bakımından burdan sormayı uygun buldum,her hangi bir önerisi olan arkadaş varmıdır acaba? Not: fiyat limiti yoktur,teşekkürler...
Lütfen yanlış anlamayın ama fiyat limiti yoktur diyen insan buraya böyle bir soru sormaz.
Size şimdi son nesil dokunmatik CHIRP bir Simrad veya Furuno veya Hondex veya taramalı bir Kaijo alın desem size hakaret etmiş olurum.

İyisi mi siz , hedef ava bağlı olarak birkaç modeli araştırın , biraz bilgi edinin , veya edindiğiniz bilgileri buraya dökün , size birileri yardımcı olacaktır.
Yazdıklarıma alınmayın lütfen :)

Marmarasinariti

Aktif Üye
Adı
Tuncay Kuşcu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet, hedef balık ve derinlik belirtilirse ona göre bir cihaz tavsiye edilebilir.