Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Bulucu Tavsiyesi

John Dory

Üye
Adı
Emre C.
Kullanması basit, dip yapısını (kayalık, kırmalık, çamur vs.) anlaşılabilir şekilde gösterecek uygun fiyatlı bir balık bulucu arıyorum. Teknik detaylardan fazla anlamadığım için internet sitelerinde yer alan ürün detayları bana pek bir şey ifade etmiyor. Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan bana bu ihtiyaçlarımı karşılayacak bir model önerisi ve balık bulucu alırken dikkat etmem gerekecek özellikler konusunda yardım rica ediyorum.

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Emre bütçen nedir onuda yaz ki daha detaylı bilgiler gelsin.

Emre

Aktif Üye
Adı
Emre Sofuoğlu
Bütçe 300-400 TL civarı :)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İki emre arasında kaldım hemen bir dilek tutayım :)

babakartalozgun

Yeni Üye
Adı
muharrem ERGÖR
arkadaşlar bende lucky marka hem kablolu hemde kablosuz olarak soneri var balıkların derinliğini ve yerleri metresi ile gösteriyor yalnız benim anlayamadığım büyük balıkmı küçük balıkmı bilemiyorum parası da 400 tl ye geldi bana .

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz

balık bulucu alırken size tavsiyem teknenin altına takılacak aynanın bronz ayna olmasına dikkat edin daha verimli olacaktır, kullanması ise tamamen tecrübeyle bağdaştıracağınız bir durum, balık bulucuları okumak deneme yanılmayla edinilecek bir tecrübe,balık bulucuyu okumakla ilgili de bir kaç konu olması lazım sitemizde
saygılar

http://www.balikbul.com/index.php?cPath=21&sort=2a&page=3