Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Bulucu Yardım

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba balık burcu hakkında sizden yardım istiyorum. Biraz araştırma yaptım iki adet balık burcu arasında kaldım. Hedefimde daha çok jig yapmak Ama normal keteze balık avında da işimi görsün istiyorum. Bütçem 2000 2500 TL arası

1-) Garmin strike 5 cv balık bulucu (bunun birde plus modeli var arasındaki farkı nedir bulamadım fiyatı saha yüksek onun)
2-) humminbird helix 5 di(down imaging)

Sizinde kullandığınız veya önerebileceğiniz model varsa memnun olurum.

erdtur

Yeni Üye
Adı
Erdogan Türkmen
Biraz geç oldu ama yine de fikrimi söyleyeyim. Bende Garmin Striker9SV Plus var memnunum. Garmin tavsiye ederim. Plus modeli garminin yeni bir özelliği, Ekran güneşte parlamıyor ve güneşli havalarda daha net görünüyor. ayrıca balık bulucu ile birlikte verilen aynaya dikkat ediniz Balık bulucunun CV (clear view) özelliğini kullanabilmeniz için aynanın da CV özelliği olması lazım. Aynanın 500w ayna olmasını tavsiye ederim.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
erdoğan bey teşekkür ederim..fikrimi değiştirip garmin striker plus 7 sv alacağım..bunda ayna cv52hw-tm olarak gelecek..yani kendi aynası.size birşey danışmak isterim..harita yok bu alette nasıl olacak derinlikleri veya çukurları bulmakmı gerekecek..??

Birde bu 7sv türkiyede en ucuz 6,400 tl civarı..amazonda 3580 tlye vergiler ve kargo dahil alınabiliyor..oradan getirteceğim..