Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık gözlü çapari köstekleri

Adı
Vaner
Ellerine sağlık üstadım. Ben bunları atıp çekerken bir köstek eksik gelse ağlamaklı hale gelirim. El işiyle yapılan av her zaman en keyifli av stilidir. Raporlarını bekliyoruz, istavrit, sardalya eksik olmasın çaparinden :)
Teşekkür ederim.. Ama o "ağlamaklı olma" hali benim için de geçerli..:)

Adı
Vaner
ellerinize sağlık ama ağır olduğu için çok karışacak bedene dolanacak hepsi
Teşekkür ederim ama neden ağır olsun ki.. Kösteği ağırlaştıran (boncuk vb) harici bir unsur yok. Yaptığım işlem zaten kösteğe dahil olan müştemilat üzerinde minik bir oyun sadece..

Son düzenleme:
Bunlar spin de kullanılabilir mi sahtenin arkasında ki 3lü kancaya

SM-A9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Vaner
Bunlar spin de kullanılabilir mi sahtenin arkasında ki 3lü kancaya

SM-A9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sahtenin arkasındaki üçlü kancada nasıl bir uygulama yapılıp da kullanılabileceğini doğrusu çıkaramadım. Ama bana kalırsa hem gerek yok hem de zaten uygulaması imkansız gibi.. Belki, bazen levrek sahtelerinin kancalarına bağlanan tüylerin arkasına yapılabilir ama buna da gerek yok. Çünkü zaten sahtelerin tümünde göz var.. Bunlar sadece bildiğimiz çapari için uygulamalar..

Adı
Vaner
Ellerinize saglik. bayagi güzel olmus. bende böyle kendim yapmak istiyorum . Acemiyim bu konularda ama arastirmaya devam :)
Teşekkür ederim.. Arayışı hep sürdürüyoruz zaten.. Balığın bol olduğu ve arayışa gerek olmayan günler çoktan geride kaldı.. Balık soyu azaldıkça bizim arayışımız daha da artacak..