Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık hepimizin hobisi ya PC oyunlarında.

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Ayrıca hepsi bir tarafa, hepiniz oyunlardan bahsetmişsiniz ama balık ile alakalı, balık tutma oyunlarından bahsetmemişsiniz? işte size yeni konu :D
bilenler paylaşsın hatta indirebilmemiz için link versin, ve mümkünse oyunlar crackli olsun :D

bluedeep83

Üye
Adı
Hasan Öztemel
önder abi bir tane oyun var reel fishing 2 harika bir balık oyunu gerçek mekanlar kullanılmış aklınıza gelen her balık var karagözden tut istavrite kadar balıklarıda çok gerçekçi yapmışlar bir artısıda takım taklavatı kamışı makinaları falan hep sen ayarlıyorsun tavsiyemdir bulan indirsin pişman olmaz ben bunu ps1 oynuyordum bilgisayarada indirdim yabancı bir siteden yeniden bulamadım bulursam burda paylaşırım

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cal of daty tüm seriii modern ware fare 2 3 online harika oyunlar oynuyordum alterivnet kapanana kadar :/ iyikide kapanmış ama :D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Operation flashpoint: cold war crisis bence tüm zamanların en güzel oyunudur. Olasılıkların sonsuz oluşu en güzel özelliğidir.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
mod wf 2 veya 3 yada black ops gibi oyun mu var :D

kaostion

Yeni Üye
Adı
Hamza Dönmez
Rapala Pro Fishing tavsiye ederim arkadaşlar.Grafikler düşük olmasına rağmen orjinal rapala modellerinin kullanılması oyuna güzel hava katmış.Activision ve rapala nın ortak yaptığı bir çeşit simulatördür..

jacksoonn007

Aktif Üye
Adı
Asım Serkan Belhioğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
futbol menager ve champion chip
menejer lig oyunları vazgeçilmezim

Adı
Adınızı Soyadınız
9 Sene Counter Strike oynadım. Progamer olarak WGC turnuvularına katıldım. göz, köprücük kemiği ve boyun ağrıları ile mücade ettim. iyikide bıraktım hayat dışarda güzel. Şu anda PC oyunlarını dışarında gerçek hayatta icra ediyorum.
Way way way burdan world cyber games falan çıkarmıydı abicim ya valla çok şaşırdım :) Bende yaklaşık 7-8 senedir cs oynuyorum. Az buçuk progamer sayılırız :) Amerikadan özel platronics dsp 550 kulaklıkla logitech g5 mouse getirtmiştim hey gidi günler heyy... Nick neydi abi senin bide clan falan varmıydı. Bide şimdi dark passage , sleepwalkers, adeks falan bişey çıkarsa düşer bayılırım :)

mufitsa

Aktif Üye
Adı
derman caglar
Knight online Tek Adresin Tek Kapısı. Hem Vakit Hem para :)

Gençliğimi verdim nalet oyuna :)