Merhaba. Ryobi 1025 çipura avlarında çok tercih edilen iğnelerdendir. Yine aynı şekilde hayabusa iğneler de keskinlikleri, ince ama sağlam oluşları nedeniyle oldukça popüler iğnelerdir. Ben şunu merak ettim, neden özelikle circle iğneye geçmeye karar verdiniz? Şöyle anlatayım; circle iğne aslında yakala bırak sportif avcılık için yaratılmış bir iğnedir. Uç kısmı içe dönük olduğundan balığın genellikle dudak kısmına yerleşir. Siz balığı çekerken dudağı yırtılıyor da olabilir. Seçtiğiniz iğne boyuna uygun balık yakalanmamış da olabilir. Bir çok seçenek söz konusu. Circle iğne çantamda bulunmasına rağmen uzun zamandır hiç kullanmadım ben, yem şişi ile yemi iğneye yerleştirmek de eziyetli olabiliyor. Ben size bazı iğneler önereyim, bunlar ile şansınızı tekrar deneyin. Başarılı olursanız mutluluğunuzu bizlerle de paylaşırısınız.
Decoy KR24 2 ve 3 numaraları
Maruto 9944
Hayabusa hfks130 1.0
Bir de decathlonda satılan caperlan marka bir iğne var. Görselini paylaşıyorum, sarı paket, üzerinde sargoz resmi olan iğne.
İğnelerinizi çok büyük seçmeyin.
Bu iğnelerden ilk olarak decoy kr24 deneyin. Belki diğerlerini almanıza gerek bile kalmayabilir. 🙂
Rastgele şimdiden, selamlar.