Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık oyunları ' karayel kalamarları '

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kalamar candır helede bu mevsimde... Tebrikler çok güzel bir gece yaşamışsınız...

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kimse yazmamış ben yazayım :). Güzel av, güzel anlatım. Çok heveslendim ava. Zokanız boş kalmasın ;)

sonofmyr

Yeni Üye
Adı
hüseyin yılmaz
Hava 7 9 rüzgar sert kuzey batı esiyor, arada azan dalgalar mendireği aşıyor, kısmen korunaklı bir koy tercihim yoksa olta atmak ne mümkün, yıldızlar net gökyüzü koyu mavi derin derin parlamakta, ayaz kendini iyice hissettirdi, ama ya çıkarsa, böyle havada olta atmamak olmaz, kalamar karayeli sever peşine düşmek lazım...

Bir kaç deneme; hissedilen sıcaklık 5 derece eller uyuşuk, arada yüzüme yüzüme vuran rüzgar gitmek ile kalmak arasında naz yaptırıyor, inatla alacağım seni dercesine atıyorum zokamı suya, aksiyonları hissetmek pek mümkün olmasa da arada hafifleyen rüzgar fırsat veriyor.

Ilk vuruş; yumuşak bir ağırlık biniyor kamışa ardından hafif bir tasma ve kalamar oltada, çok sevdiğim kalama sesi rüzgar sesine nazire yapıyor, hafif bir kaç sarım ardından kalamar teşrif ediyor, bir hışımla kaldırıp alıyorum, gece uzun olacak sanırım...

Hava ısındı; ardından bir vuruş daha geliyor, fakat zokaya oturmamış olacak ki bırakıyor iki sarım sonra, aynı bölgeyi tarıyorum derken ikinci kalamar da biniyor oltaya, yavaş yavaş sarıp alıyorum.

Mera değişikliği; hava o kadar sert ki, bu sevgi sıcak evimde çay içmekten daha üstün geliyor zihnime, daha açık ve rüzgar alan bir bölgeye geçiyorum...

ilk atış; ne oluyor demeye kalmadan asıl gecenin bekleneni teşrif ediyor, uzun uzun kalama alsada bırakıyorum kendi haline nasılsa yorulacak, ardından hafif sarımlarla kıyıya getiriyorum, tek hamle ile alıyorum kalamari ve çok geçmeden iki kalamar daha teşrif ediyor, gecenin karayeli kalamara dönüyor bizim burada, mutlu üşüyen bir balıkçı, kimse üşümekten bizim kadar mutlu olamaz sanırım...rastgele.

Ekli dosyayı görüntüle 68639
Ekli dosyayı görüntüle 68640

Shimano biomaster 5000 sw
Shimano stradic s 81 m
yo-zuri q rs sloe 3.0
ilk resimdeki deli(yabani) kalamar mı?

Bataçıka

Aktif Üye
Adı
Bataçıka
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@sonofmyr
Dikkatimi çekti. Sizde yeni üye yazıyor.
Kayıt tarihiniz 8 Ağustos 2012. Sizden eski kaç kişi var ki. :)