Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yekta bey bana çıkan hediyeyi @balıkçı kerem kardeşime göndermenizi rica ediyorum. bu kardeşimizden adres bilgisi almamız gerekiyor ve bu biraz zaman alabilir. destekleriniz için teşekkürler.Arkadailar an itinarı ile 2 kişinin kargo bilgileri ulaştı kazaman arkadaşlar bilgilerini eksiksiz ulaştırabilirlermi en acilinden
Ben size göndereyim sizdr kendinizdrn ilave edip drlikanlıya ulaştırsanız nasıl olurYekta bey bana çıkan hediyeyi @balıkçı kerem kardeşime göndermenizi rica ediyorum. bu kardeşimizden adres bilgisi almamız gerekiyor ve bu biraz zaman alabilir. destekleriniz için teşekkürler.
siz bir mesaj atarsanız @balıkçı kerem kardeşimize adres bilgisi için durumdau izah ederseniz küçük arkadaşımızın kafasını karıştırmamış oluruz.
yekta bey ben size adres bilgisini aldığımda mesaj olarak atarım sizde uygun bir müsait zamanınızda gönderirsiniz.Ben size göndereyim sizdr kendinizdrn ilave edip drlikanlıya ulaştırsanız nasıl olur
Teşekkürler Eşref ağabey, geçmiş olsun umarım ciddi bir problem yoktur..Tüm arkadaşlara yeniden merhaba.
Rahatsızlığım dolayısı ile izleyemediğim bu güzel aktiviteyi biraz önce tekrar,tekrar okudum
videoları defalarca izledim.
Bu konuyu açan arkadaşıma,olayı geliştiren hamdi beye,site yönetimine,sempatik insan dostu,
balık sevdalısı @Selahattin kardeşime,
Gönülerinden verdikleri Hediyelerle çekilişe destek olan arkadaşlara,
Talihli arkadaşlarımı canı gönülden teşekkür ve tebrik eder
Her şeyin gönüllerince olmasını dilerim.
Rastgele...
(c)
.
Geçmiş olsun Allah korumuş valla, yabani mantar mı kültür mü?Sağol düşünmen yeter kardeşim.
Hamd olsun direkten döndük.
(kuru mantar yüzünden)
Eşref bey, çok büyük geçmiş olsun.Sağol düşünmen yeter kardeşim.
Hamd olsun direkten döndük.
(kuru mantar yüzünden)
Eşref bey, çok büyük geçmiş olsun.