Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam BURSA DOĞA ve AV 4. Doğa Sporları, Avcılık, Balıkçılık Fuarına Katılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu konunun gündeme gelme zamanı geldi artık, Ziyaretimize gelecek dostlar bir parmak kaldırsın. :)
Merhum Cem KARACANIN çook beğendiğim bi şarkısı var.(HAYAT NE GARİP.!) evet arkadaşlar zaman su gibi akıp gidiyor,bize kalan ise yaptığımız güzel işler samimi ve dostça paylaşımlar..vs..bu fuarda o işlerden 1.tanesi.4.yılının gururunu yaşadığımız bu fuarda..herkez bir şeyler satarken biz dostlarla hoş sohbet muhabet ve hobimiz üzerine söyleşiler yapmaktayız.tecrube ve bilgimizi hep beraber paylaşmaktayız.işte bu bana haz veriyor.bu sene yine tüm dostları bu güzel sıtantımıza bekliyor olacağız.sevgi ve sağlıkla görüşmek üzere..:)
Emekleriniz için ayrı bir teşekkürü hak ediyorsunuz :)

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Merhaba Balık sevdalısı Dostlar.

Kısmetse stant için yardıma gelmeyi düşünüyorum.Birde kalabalık bır arkadaş grubu ile fuardan alışveriş yapmaya ve gezmeye gelıcez nasip olur nefes almaya devam edersek.

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Balık sevdalısı Dostlar.

Kısmetse stant için yardıma gelmeyi düşünüyorum.Birde kalabalık bır arkadaş grubu ile fuardan alışveriş yapmaya ve gezmeye gelıcez nasip olur nefes almaya devam edersek.
Sevgili Yasin ilgi ve alakan için teşekkürler.seni bekliyor olacağız:harika:

Zaman geldi ve çatı Çarşaba günü saat 17.30,dan sonra fuar alanında güzel ve nadide sıtantımızın kurulumu için tüm dostları bekliyor olacağız.:)

şimdiden herkeze balık sevdam ailesi adına teşekkür ediyorum,görüşmek üzere sevgi ve sağlıkla.bu içimizdeki sevda umarım hiç bitmez.:harika:

Not: Bursa dışındanda katılım bekliyoruz özelikle İstan'bul.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür
Yarın kim bana çay ısmarlayacak? :D

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür

.:EmR@H:.

Üye
Bende gelmek istiyorum ama daha davetiye ayarlamadım.fuar alanına gelsem davetiye bulabilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...