Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Balık sevdam" Bursa'lı arkadaşlar ile Tanışma Yemeği

bilenecmi

Yeni Üye
Adı
nazmi ünlü
böyle güzel bir akşamın içinde olan tüm gönül dostlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca bu dostluk gecesine vesile olan tüm arkadaşlarıma ve mekanını,gönlünü sevdalılara açan oktay kardeşime de sonsuz teşekürlerimi sunar gelecekte de devamı dileği ile hoşçakalın.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Tebrikler dostlar bu kadar kısa zamanda böyle bir buluşma düşman çatlatır valla ,ellerinize emeklerinize sağlık ,süpersiniz :)
Bizim işimiz kolay faruk abi Bursa'da mekan var:) Biraz sıkış, tepiş oldu ama, keyifliydi :)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bizim işimiz kolay faruk abi Bursa'da mekan var:) Biraz sıkış, tepiş oldu ama, keyifliydi :)
O konuda çok haklısın Oktay, sayende Balık Sevdam ekibinin mekanı oldu orası :)

Kafenin adınımı değişsek "Balık Sevdam Kafe"

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
O konuda çok haklısın Oktay, sayende Balık Sevdam ekibinin mekanı oldu orası :)

Kafenin adınımı değişsek "Balık Sevdam Kafe"
Yarın öbürgün ben dernekleşmeye falan çalışırım abi, bulaşmıyalım öyle şeylere:) Şimdi eve zor gidiyorum, ozaman hiç gidemem, Balık gibi dolaşırız ortada:D

yucelsavan

Yeni Üye
Adı
yücel savan
Kan Grubu
A Rh Negatif
küsüm ben hala :( :( :( :(

jacksoonn007

Aktif Üye
Adı
Asım Serkan Belhioğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
-öncelikle katılan tüm arkadaş ve abilerimi kutlarım çok güzel bir ortam geçtiği aşikar
-öncelikler oktay abicim sen olmak üzere herkezden çok özür diliyorum gelemediğim için buluşma gününden 1 gün önce teyzem kalp krizi geçirdiği için gelemedim gelmeyi çok istiyordum hem sizleri görüp hemde bi akraba ziyareti yapacaktım ama nasip olmadı çok şükür şuan teyzem iyi 2 damarı tıkalıymış anjiyo yaptılar ve şuan durumu gayet iyi çok şükür
-inşallah nasipse bu buluşmayı artık turna organizasyonunda telafi etme şansım olur

kefalci

Aktif Üye
Adı
Muvaffak İşmen
Umarım bu güzel görüntüler devam eder ve aynı zamanda da sahillerde su kıyılarında da beraber olursunuz..