- Adı
- Mustafa
Yok,yok...sonrası devam ederiz biz zatenBaklavadan sonra ne var , idaa sadece baklavamı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok,yok...sonrası devam ederiz biz zatenBaklavadan sonra ne var , idaa sadece baklavamı?
Geçen sene yapamadık ama bu sene bi mangal yapabiliriz diye düşünüyorum nasıl olur acaba?Baklavadan sonra ne var , idaa sadece baklavamı?
benim yazmadığımı sen yazdın AdnanGeçen sene yapamadık ama bu sene bi mangal yapabiliriz diye düşünüyorum nasıl olur acaba?
Bak bu iyi fikir, havada musait. Geçen seferkinde hava soğuktu.Geçen sene yapamadık ama bu sene bi mangal yapabiliriz diye düşünüyorum nasıl olur acaba?
Fatih'im günaydın,Öncelikle herkese günaydınlar...Arkakadaşlar benim fikrim geldi...Acaba diyorum Cuma akşam maçı maltepe kartal civarında yapacaksak, önce maç, arkadasından sahilde mangal onun arkasından da eşkina yoklaması mı yapsak...
![]()
Söylemesi ayıptır bende idmanlıyım Adnan abiŞimdi bizim hava alanında turnuvalar başlıyor.Ayıptır söylemesi 3 aydır idmanlıyım.
Tamam Mustafa abi bu hafta sorun değil aslında bir fikrim var 19 mayıs uygun olabilir tarih olarak.Sinan merhaba,
bu hafta oloması imkansız,sen yinede takipde ol,bizlerinde aklında olsun zaten şifayende olsa kadro belli gibi karşılıklı haberleşiriz.
ancak öncesinde bunun için ayrı bir konu açılacaktır,isimler netleşecek ve saha,yer ayarlaması yapılıp konu içerisinde haberleşme olacaktır.
Sensiz bir maç olabilirmi Yaşar'ımSaha olarak Ankara'da falan yapın hiç gelemeyelim.
Kadroda yer varmı?![]()