Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam Halı Saha Futbol Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Geçen sene yapamadık ama bu sene bi mangal yapabiliriz diye düşünüyorum nasıl olur acaba?
benim yazmadığımı sen yazdın Adnan :D
okadar efor kaybedip acıkır insan :) yaparız elbet....çok manyak bir organizasyon ve aktivitemiz olacak kısmetse :)

red baron

Aktif Üye
Adı
murat ocakçı
Vurdu gol oldu yazın benide futbol hakkında bir kaç kitabım mevcut:D

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Öncelikle herkese günaydınlar...Arkakadaşlar benim fikrim geldi...:) Acaba diyorum Cuma akşam maçı maltepe kartal civarında yapacaksak, önce maç, arkadasından sahilde mangal onun arkasından da eşkina yoklaması mı yapsak...:D

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Öncelikle herkese günaydınlar...Arkakadaşlar benim fikrim geldi...:) Acaba diyorum Cuma akşam maçı maltepe kartal civarında yapacaksak, önce maç, arkadasından sahilde mangal onun arkasından da eşkina yoklaması mı yapsak...:D
Fatih'im günaydın,
Seninde arka,arkaya amma fikrin gelmiş hee :D maşallah.

ama fikirlerin çok güzel katılıyorum :)
ben bir yoklama yapayım bakayım,izlemede kal bakalım bu hafta için birşeyler çıkarabilecekmiyiz,ancak bu cuma olmasın diyen arkadaşlarda var,iki arada kaldım,umarım olursada bize darılmazlar.

horasanlı

Daimi Üye
Adı
Sinan AVCI
Şimdi bizim hava alanında turnuvalar başlıyor.Ayıptır söylemesi 3 aydır idmanlıyım.
Söylemesi ayıptır bende idmanlıyım Adnan abi :) sen hangi tarafta oynuyordun, senin hızını kesecek biri lazım. speedy gonzalez sahalarda. :)

Sinan merhaba,
bu hafta oloması imkansız,sen yinede takipde ol,bizlerinde aklında olsun zaten şifayende olsa kadro belli gibi karşılıklı haberleşiriz.

ancak öncesinde bunun için ayrı bir konu açılacaktır,isimler netleşecek ve saha,yer ayarlaması yapılıp konu içerisinde haberleşme olacaktır.
Tamam Mustafa abi bu hafta sorun değil aslında bir fikrim var 19 mayıs uygun olabilir tarih olarak.

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Saha olarak Ankara'da falan yapın hiç gelemeyelim.

Kadroda yer varmı? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...