Balık Sevdam İstanbul Adalar Balık Avı Turu 24.07.2016

Çağatay kardeşimiz çok genç bir kardeşimiz, elin'den geldiğin'ce burada yardım'cı olmaya çalışıyor,,

hayatı öğrenecek basamak'lar çok var önünde!

sakın olaki bu durum'lardan dolayı moral'ini sakın bozmasın,,
"gün ola- harman ola" deyip kafaya takma'ması temennim!

güzel bir Atasözü var!!!
Bu devirde baba'na bile güvenmeyecen diye söyler yaşlılarımız!
Teşekkür ederim abi. Haklısın kimseye güvenmemek lazım 🙂

çağtayım can kardeşim ben inanıyom sen bu işlerde başarılı olcan o yüzden bize mevla konusunda dönüş yapma gecek zmanda yapacagın organizasyonlar için dursun bence
Sağolasın abi. Desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim 🙂

sen benim bilekligi yaptın mı o daha muhim benim için bi Zanatcıdan bi eser takalım dedik ama Zanatcı ekabir cıktı
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHA

sen benim bilekligi yaptın mı o daha muhim benim için bi Zanatcıdan bi eser takalım dedik ama Zanatcı ekabir cıktı
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHA
Bir gün gel bizim mağazaya abi yaptım ben onu 🙂

canını sıkma kardeşim varsın olmasın, sen konuşmuş anlaşmışsın kendi karaktersizliği onun.
bu arada facete Salihoğlu Deniz Turizm (reklam olacaksa lütfen kaldırılsın) diye bir grup eklemiş beni. küçükyalıdan kalkıyormuş adalar arkasına kaşık adası çevresi balık için 4 saatlik turları varmış fiyatı da makul görünüyor. nedir ne değildir bilemiyorum ama bir araştırılabilir belki daha önceden giden vardır diye söyleyeyim dedim.

canını sıkma kardeşim varsın olmasın, sen konuşmuş anlaşmışsın kendi karaktersizliği onun.
bu arada facete Salihoğlu Deniz Turizm (reklam olacaksa lütfen kaldırılsın) diye bir grup eklemiş beni. küçükyalıdan kalkıyormuş adalar arkasına kaşık adası çevresi balık için 4 saatlik turları varmış fiyatı da makul görünüyor. nedir ne değildir bilemiyorum ama bir araştırılabilir belki daha önceden giden vardır diye söyleyeyim dedim.
Teşekkür ederim abi. İnceleyeyim bi 🙂

Konuyu az çok biliyorum Abi kardeş tekne sahibi. Birinin evet dediğine diğeri hayır diyor. Muhtemelen daha yağlı müşteri bulunca sözler mözler hak getire. Canın sağolsun Çağatayım, bir daha yaparsın bizi de tekrar yazarsın 🙂

Konuyu az çok biliyorum Abi kardeş tekne sahibi. Birinin evet dediğine diğeri hayır diyor. Muhtemelen daha yağlı müşteri bulunca sözler mözler hak getire. Canın sağolsun Çağatayım, bir daha yaparsın bizi de tekrar yazarsın 🙂
Abicim çok teşekkür ederim desteğin için 🙂 Kısa zamanda tekrardan yapacağım 🙂

Senin ilk organizasyonun, benimde oğlumun ilk balık sevdam organizasyonuna katılımı olacaktı. Balığını tutup Zevki, çevik ve ahlaklı Amatör balıkçı ünvanını alacaktı 🙂

Back