Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam İstanbul Adalar Balık Avı Turu 24.07.2016

Çağatay

Doğuştan Üye
Gold Üye
Adı
Çağatay Tekbıyık
Çağatay kardeşimiz çok genç bir kardeşimiz, elin'den geldiğin'ce burada yardım'cı olmaya çalışıyor,,

hayatı öğrenecek basamak'lar çok var önünde!

sakın olaki bu durum'lardan dolayı moral'ini sakın bozmasın,,
"gün ola- harman ola" deyip kafaya takma'ması temennim!

güzel bir Atasözü var!!!
Bu devirde baba'na bile güvenmeyecen diye söyler yaşlılarımız!
Teşekkür ederim abi. Haklısın kimseye güvenmemek lazım :)

yagami

Yeni Üye
Adı
Erşan Temiz
sen benim bilekligi yaptın mı o daha muhim benim için bi Zanatcıdan bi eser takalım dedik ama Zanatcı ekabir cıktı
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHA

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
canını sıkma kardeşim varsın olmasın, sen konuşmuş anlaşmışsın kendi karaktersizliği onun.
bu arada facete Salihoğlu Deniz Turizm (reklam olacaksa lütfen kaldırılsın) diye bir grup eklemiş beni. küçükyalıdan kalkıyormuş adalar arkasına kaşık adası çevresi balık için 4 saatlik turları varmış fiyatı da makul görünüyor. nedir ne değildir bilemiyorum ama bir araştırılabilir belki daha önceden giden vardır diye söyleyeyim dedim.

Çağatay

Doğuştan Üye
Gold Üye
Adı
Çağatay Tekbıyık
canını sıkma kardeşim varsın olmasın, sen konuşmuş anlaşmışsın kendi karaktersizliği onun.
bu arada facete Salihoğlu Deniz Turizm (reklam olacaksa lütfen kaldırılsın) diye bir grup eklemiş beni. küçükyalıdan kalkıyormuş adalar arkasına kaşık adası çevresi balık için 4 saatlik turları varmış fiyatı da makul görünüyor. nedir ne değildir bilemiyorum ama bir araştırılabilir belki daha önceden giden vardır diye söyleyeyim dedim.
Teşekkür ederim abi. İnceleyeyim bi :)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Konuyu az çok biliyorum Abi kardeş tekne sahibi. Birinin evet dediğine diğeri hayır diyor. Muhtemelen daha yağlı müşteri bulunca sözler mözler hak getire. Canın sağolsun Çağatayım, bir daha yaparsın bizi de tekrar yazarsın :)

Çağatay

Doğuştan Üye
Gold Üye
Adı
Çağatay Tekbıyık
Konuyu az çok biliyorum Abi kardeş tekne sahibi. Birinin evet dediğine diğeri hayır diyor. Muhtemelen daha yağlı müşteri bulunca sözler mözler hak getire. Canın sağolsun Çağatayım, bir daha yaparsın bizi de tekrar yazarsın :)
Abicim çok teşekkür ederim desteğin için :) Kısa zamanda tekrardan yapacağım :)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Senin ilk organizasyonun, benimde oğlumun ilk balık sevdam organizasyonuna katılımı olacaktı. Balığını tutup Zevki, çevik ve ahlaklı Amatör balıkçı ünvanını alacaktı :)