Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam Tekne İle Boğazda Balık Avı Organizasyonu 26 Eylül 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

horasanlı

Daimi Üye
Adı
Sinan AVCI
Senin olsun Sinan küstüm bak adımı bile sildirdim listeden Şaka bir yana işim geregi gelemiyeceğimi dün Hamdiye bildirdim şansın daim olsun gecen seferde sen almıştın değilmi takımı.
Evet abi geçen seferde bana çıkmıştı ama geçen sefer çok ümitliydim. Gelememene üzüldüm sağlık olsun. Nasip artık bana dua edersin :)

schweppes

Üye
Adı
Hakan Koçak
Hamdi bey,
Ben iki yada üç kişi gelmeyi planlamıştım bir sorun olmaz sanırm. ilginiz için teşekkürler umarım çok başarılıu bir av ve keyifli zaman geçiririz.görüşmek üzere...
Hamdi Bey,
Arkadaş iki yada üç kişi gelmeyi düşünüyorum demiş listede tek kişi gözüküyor listeye eklenmemiş yada gözden kaçmış olabilirmi ??

nautilus

Üye
Adı
Ahmet Dönmez
telefonda konuştuk ,listeye ekledi hamdi bey ilginiz için teşekkürler.....

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Hamdi, kardeşim Ayhanı listeden çıkartabilirsin, katılamayacak, dışarda kalan bir arkadaşımız gelsin...

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Hamdi abi ye ulasamıyorum telefon numarası da yok bende katılamayacagımı bilidirmek ıçın katılmak ısteyen ve hamdi abının numarası olan ulasabılırmı kendısıne

selçuk

Aktif Üye
Adı
SELÇUK DİNÇ
Hamdi abi ye ulasamıyorum telefon numarası da yok bende katılamayacagımı bilidirmek ıçın katılmak ısteyen ve hamdi abının numarası olan ulasabılırmı kendısıne

Balık Sevdam Tekne İle Boğazda Balık Avı Organizasyonu 26 Eylül 2010

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba Arkadaşlar,

Boğazda balık sezonun açılması ve gelen Palamut, Lüfer haberleri üzerine arkadaşlarımız tekne organizasyonu istedi.

Bizde bu talepler doğrultusunda bir tekne ayarladık. Boğazda Palamut, Lüfer ve Çinekop avını deneyeceğiz. Kısmetimize gelen balıkları alacağız

Organizasyonu 26 Eylül 2010 Pazar günü yapacağız.

Şimdi Pazar günü gelebilecek arkadaşlardan isimlerini yazdırmalarını istiyorum. Ama lütfen kesin ise isim yazdırın. Çünkü yazdırıp gelemeyen arkadaşlar olunca, tekne kişi sayımız zaten limitli olacak gelecek arkadaşların hakkını yemeyelim. İsmini yazdırıp gelmeyen arkadaşlar bizi zor duruma sokmaktalar. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum...

Teknemiz 40 kişiliktir. Listemizi 40 kişiye tamamlıyalım. Tekne kalkış saatinden 15 dakika önce orada olmanız gerekiyor...

İsimlerinizi yazdırıken hangi yakadan bineceğinizide yazınız...

Tarih : 26 Eylül 2010 Pazar
Hareket Anadolu yakası : Beykoz Vapur İskelesi Saat : 08:30
Hareket Avrupa yakası : İstinye İDO İskelesinin Yanı Saat : 09:00
Bitiş saati : 18:00
Ücret : 25 TL
Yapılacak Av : Palamut, Lüfer, Çinekop, İstavrit
Takım : Palamut Çaparisi, Lüfer takımı, Çinekop Çaparisi, İstavrit Çaparisi, Sahte yem…
Kurşun : 200 gr dan az olmaması gerekiryor. Akıntıda karışır. Ağır kurşun mutlaka bulundurun.
Yiyecek İçecek : Herkes kendi yiyeceğini ve içeceğini yanında getirecek. Kıyıya yanaşılmayacak.

Not : İletişim için bende telefon numarası olmayan arkadaşlar, özelden bana yollarlarsa sevinirim.

İrtibat için Telefon numaram : 0532 778 80 98

Dip Not : Teknede Mangal mevcut Fakat normalde müşterilere mangal yaktırmıyorlarmış. Ücret karşılığı dışardan adam getiriyorlarmış.Güvenlik açısından ve mangal yapılan yerin temiz bırakılmamasından dolayı. Ben kefil oldum dikkatli ve temiz kullanılacağına dair Tekne kaptanımız güvenerek kabul etti. Mangalı kullanacak arkadaşların bu konuda bana yardımcı olmalarını rica ederim…

Diğer konuda gelmek isteyen arkadaşların isimlerini ben liste yapmaya çalıştım. Eksik yada fazla yazılan isim var ise düzeltmemiz için uyarırsanız sevinirim.

İlk sayfada hamdi beyin cep telefonu mevcut ulaşabilirsiniz

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
merhaba,
ama bu gibi şeyler son dakika söylenmezki :) liste oluştuturken konu başındada bahsedilir,kesin olmadan isim yazdırmayınız lütfen,çünkü isim yazdırıp gelemeyen arkadaşlarm diğer arkadaşların hakkını gasp eder ve maddi anlamda da gelmeyenler diğer arkadaşlara paylaştırılır. !
umarım benim açıklamamı yanlış anlamaz ve anlayışlı karşılarsınız.

Kerem

Yeni Üye
Adı
Kerem Basali
Bir türlü denk gelemedim şöyle bir toplu balık org.larına,

zaten balık tutmayıda pek bilmem,
bir kere evin kapısından elimde 25 cm büyük balıkla girsem başka birşey istemiyorum,

Öğrenmek için harika fırsat aslında, ama babama söz verdim bu haftasonu sandalı kıyıya çekicem diye:( :(,

Herkese iyi eğlenceler ve bol avlı günler,

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Çok heyacanlı saatler.İnşaallah org katılanlar bol balık tutarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...