Hamdi abi ye ulasamıyorum telefon numarası da yok bende katılamayacagımı bilidirmek ıçın katılmak ısteyen ve hamdi abının numarası olan ulasabılırmı kendısıne
Balık Sevdam Tekne İle Boğazda Balık Avı Organizasyonu 26 Eylül 2010
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba Arkadaşlar,
Boğazda balık sezonun açılması ve gelen Palamut, Lüfer haberleri üzerine arkadaşlarımız tekne organizasyonu istedi.
Bizde bu talepler doğrultusunda bir tekne ayarladık. Boğazda Palamut, Lüfer ve Çinekop avını deneyeceğiz. Kısmetimize gelen balıkları alacağız
Organizasyonu 26 Eylül 2010 Pazar günü yapacağız.
Şimdi Pazar günü gelebilecek arkadaşlardan isimlerini yazdırmalarını istiyorum. Ama lütfen kesin ise isim yazdırın. Çünkü yazdırıp gelemeyen arkadaşlar olunca, tekne kişi sayımız zaten limitli olacak gelecek arkadaşların hakkını yemeyelim. İsmini yazdırıp gelmeyen arkadaşlar bizi zor duruma sokmaktalar. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum...
Teknemiz 40 kişiliktir. Listemizi 40 kişiye tamamlıyalım. Tekne kalkış saatinden 15 dakika önce orada olmanız gerekiyor...
İsimlerinizi yazdırıken hangi yakadan bineceğinizide yazınız...
Tarih : 26 Eylül 2010 Pazar
Hareket Anadolu yakası : Beykoz Vapur İskelesi Saat : 08:30
Hareket Avrupa yakası : İstinye İDO İskelesinin Yanı Saat : 09:00
Bitiş saati : 18:00
Ücret : 25 TL
Yapılacak Av : Palamut, Lüfer, Çinekop, İstavrit
Takım : Palamut Çaparisi, Lüfer takımı, Çinekop Çaparisi, İstavrit Çaparisi, Sahte yem…
Kurşun : 200 gr dan az olmaması gerekiryor. Akıntıda karışır. Ağır kurşun mutlaka bulundurun.
Yiyecek İçecek : Herkes kendi yiyeceğini ve içeceğini yanında getirecek. Kıyıya yanaşılmayacak.
Not : İletişim için bende telefon numarası olmayan arkadaşlar, özelden bana yollarlarsa sevinirim.
İrtibat için Telefon numaram : 0532 778 80 98
Dip Not : Teknede Mangal mevcut Fakat normalde müşterilere mangal yaktırmıyorlarmış. Ücret karşılığı dışardan adam getiriyorlarmış.Güvenlik açısından ve mangal yapılan yerin temiz bırakılmamasından dolayı. Ben kefil oldum dikkatli ve temiz kullanılacağına dair Tekne kaptanımız güvenerek kabul etti. Mangalı kullanacak arkadaşların bu konuda bana yardımcı olmalarını rica ederim…
Diğer konuda gelmek isteyen arkadaşların isimlerini ben liste yapmaya çalıştım. Eksik yada fazla yazılan isim var ise düzeltmemiz için uyarırsanız sevinirim.
İlk sayfada hamdi beyin cep telefonu mevcut ulaşabilirsiniz