Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam YöneTEAM - Bandırma Minekop Avı Çıkarması - 08.09.2013 - Yayında...

Çağatay

Doğuştan Üye
Gold Üye
Adı
Çağatay Tekbıyık
Çok güzel bir gün oldu balık bol olmasa da muhabbet ve dostluk boldu önemli olanda buydu zaten :) Bizi orada karşılayan Mustafa ve Bülent ağabeylerime çok çok teşekkür ediyorum :) Bana sizleri tanıma şansı veren babama da çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın babacığım :) Hepinizi çok seviyorum sizlerde iyi ki varsınız :)

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ohhh keyifler 10 numara Allah muhabbetinizi arttırsın MaşaALLAH yakışır abilerime :) :harika:

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
okudum okudum da böylesini hiç okumamıştım :) tebrikler :) hıdırrr elindeki nidir :)

balıkçı pehlivan

Aktif Üye
Adı
BÜLENT BALKIŞ
Dört dörtlük rapor ve resimler emeğine ellerine sağlık arkadaşım arkadaşım diyorum affına sığınarak gerçi yeni tanıştık ama senin de dediğin gibi balığın dili bir insanlar karşılaştıkları anda hisettikleri hep doğru çıkar en azından benim hep öyle oluyo bizim hakkımızda söylediklerin için çok teşekkürler yaşasın balık yaşasın dostluk :harika:

balıkçı pehlivan

Aktif Üye
Adı
BÜLENT BALKIŞ
Çok güzel bir gün oldu balık bol olmasa da muhabbet ve dostluk boldu önemli olanda buydu zaten :) Bizi orada karşılayan Mustafa ve Bülent ağabeylerime çok çok teşekkür ediyorum :) Bana sizleri tanıma şansı veren babama da çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın babacığım :) Hepinizi çok seviyorum sizlerde iyi ki varsınız :)
canım kardeşim teşekküre gerek yok duygular karşılıklı bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum bu arada bişey söylemeden geçemicem sen ne ara büyüdün beya :) :)

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Değerli ağabeyim, raporlar arasında bir oscar töreni düzenlense en iyi rapor, en iyi erkek oyuncu falan tüm oscarları toplardın kesinlikle. Bir çırpıda okudum, iş yerinden arkadaşlarımın anlam veremediği suratımdaki tebessümle fotoromanı uzun uzun inceledim. Eve gittiğimde de videoları izlemek için sabırsızlanıyorum. Tadından geçilmeyecek, dostluk ve paylaşımın fevkalade anlatımı ile aldığınız trofe ve saldığınız ''1 KG.'LIK MİNEKOPÇUK'', herşeyiyle örnek, imrendirici ve maaşallah'ı reflex olarak verebildiğim 10 numara bir av güncesi olmuş. Her birinizi ayrı ayrı tebrik eder bu mükemmel rapor için de sana ayrıca teşekkür ederim. Her zaman her yerde her alanda rastgelsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Tebrik ederim tüm dostlarımı, harika bir yöneteam organizasyonu olmuş, irfan moderatörüm olunca zaten organizasyon da sıkıntı olmaz, tüm ekibi kutlarım, sizlerle daha güzellere inşallah...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Çok lezzetliydi. :)
Hamdi ve sevgili eşine sonsuz teşekkürler..

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mutlu sonla bittiğine göre ben de kişisel gözlemlerimle konuya katkımı vermek istiyorum :)

Öncelikle Süleyman abime bu son derece emek verilmiş, kaliteli rapor için teşekkürlerimi sunuyorum :) Bugün de dediğim gibi iyi ki hayatımdasın abi, rüya gibi geldin, inşallah sonuna kadar gitmezsin hep bizimle kalırsın, bizim için çok değerlisin bunu bilmeni istiyorum, seni seviyorum :)

Sabah kahvaltısı için Oktaycığıma teşekkür ediyorum. O kadar işinin yogunluguna ragmen bizi yalnız bırakmadı, hoş sohbeti bir yana hep yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum..
İyi ki varsın moruk :D herzaman birlikte yola devam :D

Mustafa abime özellikle teşekkür ediyorum, bizler için verdiği emek bir yana, dostluğu için, yanımızda olduğu için, bizleri her zaman en iyi şekilde ağırladığı için, senin gibi bir dost için insanlar ömür boyu bekliyorlar bulamıyorlar, kıymetini biliyoruz ama varsa bir hatamız affola, hakkını helal et güzel abim :) Bir tane de kötü huyun olsun be, canımsın benim :)

İrfan abim, ustaların ustası, varlığı bile beni her avda rahatlatıyor, hele hele damak zevki var ya ona da hastayım :D Nerde ne var, ne yenir herşeye hakim, ne yapıp edip kaşla göz arasında bizi bizden alacak lezzetlerle geri dönüyor :D İyi varsın abim, baş tacısın ;) Hakkını helal et, çok emeğin var üzerimizde ;)

Bülent abim her avda işi de olsa mutlaka yanımızda, yine çok güzel bir jestle minik tüple çaydanlık ile bizlere inanılmaz keyifli bir çay ortamı hazırladı, ekip olayına tam uyumlu abim benim :) Mutlaka ama mutlaka katkısı oluyor her avda, sağol var ol abim hakkını helal et :)

Celal abim , insanlığıyla ve babacanlığıyla her zaman baş tacı, dostluğu hele insanın kanını kaynatıyor, fizanda org olsa üşenmez katılır, çaysa çay, ayransa ayran her ortama uyum sağlar, hoş sohbetiyle olsun, her konuda katkılarıyla olsun, tanıdığım için kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum , kısaca güzel insan diyorum ben ona. Teşekkür ediyorum her şey için Ömer amcama selamlar abim :)

Hamdiciğim o benim zaten canımın parçası :D Elinden gelen herşeyi sevdikleri için yapan, içinde kıskançlık ve fesatlık olmayan garip bir adam.. Bu kadar insanın etrafında toplanması asla tesadüf değil... Liderliğin illa yönetmek ve hükmetmek olmadığını kanıtlamak isteyen bir insan.. En hırslı insanın bile söyleyecek kötü söz bulamadığı bir insan daha ne diyim? Tanıdığım ve can dostu olduğum için şanslı sayıyorum kendimi ;)

Çağatay kardeşim , kardeşimle aynı belki daha fazla seviyorum canımiçini, o da beni seviyor biliyorum :) Birlikte daha ne avlarımız olacak kardeşim benim abin kurban sana :)

İşte böyle dostlar, ben şanslı bir adamım, rüyamda gördüğüm güzellikleri yaşama şansını elde ettim, umarım bu güzellikler hep bizim olur, sohbetimiz muhabbetimiz, hiç bozulmadan eski olaylardan ders alıp elimizdeki güzelliklere sahip çıkarız..

Bu kadroda daha sayamadığımız ne abilerimiz kardeşlerimiz var, bunu da hesaba katarsak ben şanslı bir adamım be... Allahım sana şükürler olsun bu güzellikleri bana yaşattığın için, sevmek sevilmek insanın en büyük ihtiyaçlarından biri.. Sevin ve sevilin dostlar, göreceksiniz ki diger tüm sıkıntılar toz olup uçuvermiş, yanınızda dostlarınız varsa, göreceksiniz ki dünya yaşamaya değer....

Moderatör tarafında düzenlendi: