Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Tutmak İçin Yer Önerisi

boramorkoc

Yeni Üye
Adı
Bora
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar dostlar Istanbul/Sarıyer sahil kesiminde yaşıyorum Spin olta sahibiyim Oltam;
5-55 atarlı 270cm Shimano FX 4000 FC makaralı bir olta.
Bu taraflarda nerelerde avlanabilirim önerilerinizi bekliyorum.

emreaktas

Aktif Üye
Adı
Emre Aktaş
Gündüz sakin yerlerde ince çapari ile istavrit avlayabilirsiniz. kıyıda genelde kıraça vardı ama belli olmuyor tek tük iyi boy da denk geliyor. akşamları da 9-10 numara iğne 2-3 iğneli takım (çapari gibi ama tüysüz) yapıp 30-40 gr kurşunla uzağa atmadan istavrit, izmarit avı yapabilirsiniz. akıntının fazla olmadığı yerleri denemeniz lazım.

Arifatas

Üye
Adı
Hacı Arif ATAŞ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende de 14-42 atarlı dam effzet kamış var. bununla neler yapılabilir boğazda. surf ve lrf takımlarım var. onların haricinde bu kamışı hangi balı için kullanabilirm. çinekop- sarıkanat için spin zamanı geçti artık. mesela levrek için kullanılabilir mi. uygun meralara uğrasak.

YorgunYaylacı

Yeni Üye
Adı
Berkay
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar dostlar Istanbul/Sarıyer sahil kesiminde yaşıyorum Spin olta sahibiyim Oltam;
5-55 atarlı 270cm Shimano FX 4000 FC makaralı bir olta.
Bu taraflarda nerelerde avlanabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Hocam merhabalar, bende yeni başlıyorum. Spin olta almayı düşünüyorum. Sarıyer taraflarında nerelerde av yaptınız, yaptığınız avlarda neler kullandınız, başarılı olabildiniz mi ?