selamlar,
ekşi sözlük’te lrf başlığı altında aşağıdaki yazıyla ilgili görüşlerinizi çok meram ediyorum

özellikle dikkat çekici kısımlarını direkt aşağıya yapıştırdım. tamamını okumak isterseniz burada
lrf
siz ne düşünüyorsunuz?
————————
2-her videoyu izleyerek gaza gelmeyin
youtube ve facebook gibi platformlarda paylaşım yapan insanlardan etkilenerek
siz de gaza gelerek bir yığın malzeme alabilirsiniz. bu aşamadan sonra elinize yüklü miktarda fatura geldikten sonra ava gidip hiçbir halt elde edemeyince üstüne sırça parmağı kadar istavrit ve kaya balığı avlayınca neden böyle oldu deyip ilave olarak saçma sapan bir sürü sahte yemler de almayın. bu durum yine söylüyorum avlak yerinizi tanımadığınızdan kaynaklanıyor.av merasında palamut yoksa palamut neden kovalıyorsunuz? karadeniz de akya mı var?
3-sponsor ve reklamlar , süslü janjanlı yetişkin oyuncakları
hiçbir avda başarılı olamadınız.videolarda izlediğiniz iri palamutları , istavritleri, lüferleri levrekleri yakalayamadınız mı? üzülün çünkü bölgeniz müsait değil. sahte yem ve ekipman tanıtımını sponsorlar aracılığıyla yapan avcının tuzağına düştünüz yem satın alırken aslında kendinizi kancada buldunuz.bu avı yapan adamlara hiç dikkat etmediniz mi? çorabından donuna kadar balık firmalarının reklamları var.
4-netice
arkadaşlar. belirttiğim gibi ülkemizde akdenizde yaşıyorsanız ve el değmemiş güzel meralar biliyorsanız bu stil ava yönelin.ancak karadeniz için kesinlikle önermiyorum marmara geçiş bölgesi olduğundan her mevsim avı mümkün kılmakta. sadece istavrit tutacağım diye bu denli para yığmaya hiç gerek yok.ha illede yapacağım diyorsanız para bol bende diyorsanız umrumda değil tabiki. karadeniz ve marmara için kıyıdan jig ve kaşık ile aynı heyecanı alabilirsiniz.