Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İzmir'den yardımcı olmamız zor ama fikir olarak sorununuzu tanımlarsanız yardımcı olmaya çalışayım.sevgili dostlar,eğer kompanze panosu reaktıf,işinden anlayan yada yapabilecek olan arkadaşlarım acil yardım![]()
çok teşekkurler,çok reaktıf cezası gelıyor,3-4 kez değişik servislerden geldıler,sorun düzelmedi,hergelen daha önce gelen servısı (yanlış yapmışlar deyip) kötülüyor....İzmir'den yardımcı olmamız zor ama fikir olarak sorununuzu tanımlarsanız yardımcı olmaya çalışayım.
Evet ben de orada oturuyorum. mail adresinizi kaydettim. İnşallah balığa zaman ayırabilirsem görüşme fırsatımız olur.Merhaba Önder Bey, dönüşüm geç oldu galiba.Orta Sitelerde oturuyorum.Sizde mi Uğur Mumcu'da oturuyorsunuz? Özel adresime yazmak isterseniz.adresim sinirotesi_1976@hotmail.com
Şimdiye çalıştığım firmalarda sistem uzmanı, teknik destek uzmanı ve network administrator gibi title lar aldım. Bir firmanın BT ile ilgili tüm işlerinden sorumlu kişi diyorum kendime onlarda title veriyor. Hee şu anda kendim freelance çalışmaktayım.