Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıkçılık hepimizin hobisi. Peki mesleklerimiz nelerdir?

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
beş altı yıldır pizza ustasıydım şimdi iki yıldır kuryelik yapıyorum:)

ozan1968

Yeni Üye
Adı
gültekin özgün
bende ofset matbaacıyım özel sektörde baskı üretim personel sorumlusuyum

.:EmR@H:.

Üye
bende bir gıda fabrikasında soğutma makinistliği yapıyorum.

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
bende bıkmadan hala (yerliyurtmarin) markası ile bursa'da tekneler üretiyoruz,bakalım emekli olupta tam olarak balıkçılık yapacağım,inşallah en kısa zaman'da kısmet olur. saygılarımla
irfan abi sitemizde seni görmek çok güzel,teknelerin de çok güzel,2 yıl önce seninle tanışmıştık,senden ikinci el tekne almıştım uygun fiyatlı ve güzel bir tekne idi,hanımla tartışmamızdan 2 gün sonra ali ihsan abiye rica edip geri vermiştim hala içim yanıyor,şimdi rıza gösteriyor ama biz treni kaçırdık,işyerinde üst katta çıkrık oltaları yaylı olta takımlarını falan inceleme fırsatım olmuştu,bugüzel hobiyi araştırıcı kimliğinle yaptığını ogün anlamıştım,bu güzel sevdan hiç bitmesin,sitemizde tekne üreticisi irfan abimizde var daha ne olsun,balıklı ve sağlıklı güzel günlere

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
bu konuyu gözden kaçırmışım,bende 20 yıl koç gurubunda otomotiv sektöründe çalıştım 10 yıl kalıphanede freze operatörü 10 yılda boya kalite kontrol operatörlüğü yaptım,2008 yılında emekli oldum,evimin üst katı atölye gibi evimin çelik çatısını, korkuluklarını ,parmaklıklarını ,teras duvarlarını hep kendim yaptım,ustalara yaptırsaydım daha ucuza gelirdi ama ben sağlamcıyım,yaptığım iş kesinlikle benden önce ölmemeli,olta dayama çubuklarımı ve kepçemi de kendim yaptım 6mm lik krom çubuktan,kısa sürelide olsa evvelinde demircilik,pullukçuluk,romorkçuluk,sobacılık,elektrikli fırın imalatı,makina modelciliği,doğuştan çiftçilik gibi birçok işlerle uğraştım,6 yaşında 1lira haftalıkla eniştemin yanında babamdan saklı ilk işe başlamıştım,takım getir götür çay söyle işleri,bahşişler haftalığı katlıyordu,,yıl 1967 o yıllarda meslek sahipleri gözde insanlardı ,sanatkarın kirli eli medeniyetin aynasıdır sözü o yıllarda geçerli idi,şimdilerde ise hangi meslek paralıysa o geçerli oldu,bugün oyıllarda olmayan birsürü meslek dalları var,balık sevdası ise babamdan kaldı ve torunlarım olunca onlarada bu sevdayı aşılayacağıma inanıyorum,değişen tek şey kullanılan malzemeler olacak sanırım

seikott

Üye
Adı
MEHMET KALE
Ben Tuvturk istasyon amiriyim ama asıl meslek makine müh.:)

sevenseas

Yeni Üye
Adı
ömer uğur
[merhaba ben astsubayım ve tam bir balık tutkunuyum .şuan şırnakta çalışıyorum tayinim izmire çıktı ağustosta ordayım bekle beni izmir. izmirden arkadaşlarla tanışmak ümidiyle....