KIRMIZI BENEK
Aktif Üye
- Adı
- yalçın bay
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
beş altı yıldır pizza ustasıydım şimdi iki yıldır kuryelik yapıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
şu anda emekli olalı bir yıl oldu çalışmaya aynı tempo devam , hayat mücadelesine devambenimde mesleğim torna freze planya üzerine usta olarak çalışmaktayım
irfan abi sitemizde seni görmek çok güzel,teknelerin de çok güzel,2 yıl önce seninle tanışmıştık,senden ikinci el tekne almıştım uygun fiyatlı ve güzel bir tekne idi,hanımla tartışmamızdan 2 gün sonra ali ihsan abiye rica edip geri vermiştim hala içim yanıyor,şimdi rıza gösteriyor ama biz treni kaçırdık,işyerinde üst katta çıkrık oltaları yaylı olta takımlarını falan inceleme fırsatım olmuştu,bugüzel hobiyi araştırıcı kimliğinle yaptığını ogün anlamıştım,bu güzel sevdan hiç bitmesin,sitemizde tekne üreticisi irfan abimizde var daha ne olsun,balıklı ve sağlıklı güzel günlerebende bıkmadan hala (yerliyurtmarin) markası ile bursa'da tekneler üretiyoruz,bakalım emekli olupta tam olarak balıkçılık yapacağım,inşallah en kısa zaman'da kısmet olur. saygılarımla