Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BALIKSEVDAM 6 EKİM BURSA ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİ KATILAN TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜRLER:)

bandırmalı

Aktif Üye
Adı
Mustafa Kurdaş
selahattinin abi bursada organizasyon yapıyoruz gelirmisin demesiyle zaten kafamda planlar kurulmuştu;)kadroya baktım hep kemik kadro hepsi bizim çocuklar:D gitmemek olmazdı;)merayı bulmakta biraz zorlansamda :eek:saat 5 gibi dostların yanındaydım :)hoş muhabbet kakariki makariki derken 5litrelik üzüm suyunun dibini bulduk :pzamanın nasıl geçtiğini anlamadık :rolleyes:bu vesileyle hem eski tanıdık dostları görmüş hemde celal abi fatih abi mete ve kısada olsa şileliyle tanışma olanağımız oldu:)dönüş yolundada motor kullananların en korktuğu şey başıma geldi ve lastik patladı bi ara inat ettim varacam bandırmaya desemde 5 km sonra inadın işe yaramayacağını anladım :cool:ve yardımlaşmanın en güzel örneği sergilendi:) irfan mustafa ve fatih abi hemen acil hızır yetiş ekibi olarak imdada yetiştiler :)saat 4 olmadanda bandırmadaydım zaten ;)herkeze bandırmadan kucak dolusu sevgiler:)

bir dahaki orgda görüşmek üzere;)

Adı
Fatih Bayram
Keyif aldığım güzel bi bulusmaydi. Katılan tüm dostlara teşekkürler.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bazen öyle güzel bir topluluk olur ki, o ortamı bırakıp kenara balık tutmaya gitmek o büyüyü bozacak diye ödümüz kopar, belki de hepimiz bu haldeydik, hepinizi seviyorum dostlar iyi ki varsınız:)

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu güzel sevdamızın bir ömür boyu sağlık ve huzurla sürmesi dileklerimle..

Şahsım adına zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.yeni sevdalılarla tanışamanın mutluluğu eski dostlarla özlemin muhabetin belini kırdık.

katılan katılamıyan emeği geçen herkeze teşekkür ederim..

İnce çizgi balıkçılık firmasına sevdamıza sağladığı hediyelerden dolayıda teşekkür ederim.:harika:

ccingiler

Yeni Üye
Adı
cengiz cingiler
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sabah 6 da atladım kayığa balığa çıktım. Kıyıda beyaz 34 plaka bir pickup ve kayalarda zarganacı Hikmet abi vardı. 2-3 saat sonra ortalık hareketlendi. Sahilde bir grup oluşuyordu; ama istavrit bereketli sürdüğünden fazla da dikkat etmedim. İstavrit kesince , hadi dedim 1-2 zargana alıp lüfere gezelim.(çok ta bilirim ya :eek:) sahilden olta atanları fazlaca taciz etmeden kıyıya yakın gezmeye başladım. Kaşık Atan arkadaşlardan biri lüfer var mı dedi. Bugün yokmuş diğer kayıklar öyle dedi dedim. Bir baktım kayaların arasında büyük bir ateş , o gurup ortalığı temizleyip yakıyor. Helal dedim içimden. Fotolarda yok, 10 sene önce limanın etrafındaki kayalara dağcılık teknikleri kullanarak çok iri harflerle "çöp atmayın- çöpünüzü götürün " yazan benim arkadaşlarımız görmüştür. Ama bugün gelip yüzen eğlenenin çöpü kenara bırakıp ,ertesi gün de aynı yerte geldiğini gördüğümüzden ve ziyaretçi sirkülasyonunun fazlalığından artık biz temizlememe kararı aldık..(Zaten 2 aileyiz orada.)
Neyse limana geri döndüm ve yukarıya eve çıktım. Daha Sonra bazı tektip tişörtler giyilmeye başlayınca aha dedim bunlar garanti forumcu. atladım karakıza (vitara ,bir fotoda ön yarısı var limanda ben balıktayken çekmiş arkadaşlar) Gelenlere hoş geldin demeye indim.. Bir baktım Hamdi kardeş, hemen tanıttım kendimi sohbet ettik. O arada Nightfisher tanıdı beni 15 senedir zaman zaman görüşürüz. İrfan beyle ve diğer arkadaşlarla da tanıştım.
Eşim evde yalnız olduğundan gece sohbetine inemedim, yazık oldu...

Sabah 6 da balığa giderken ortalık sakindi ve çoğu uyuyordu. (Denizden grubun kayaların üzerindeki fotolarını çektim ama güneş karşıda idi bişeye benzememiş.Eklenecek gibi değildi sildim.)Denizden Döndüğümde artık grup toplanmış gidiyordu.. vedalaştık ve yolcu etttik..

Yine bekleriz.. meranın durumuna göre yazarım inşaallah..

Sevgiyle Kalın...

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
ben merayı hafızaya aldım fırsat buldukça oralardayım buluşma yerine en önce varanlar irfan abi le bendim çünkü cumartesi sabah 00.30 da çıkıp önce irfan abiyi aldım daha sonra mudanyada diğer ek amlzemelri alıp birşeyler atıştırdıktan sonra su çay ve şekeride yanımıza alıp hemen buluşma noktasına ilerledik sabah suyunu kaçırmak istemiyorduk daha önceki gelişimde benim burda kesin kamp yapmam lazım demiştim çok gönülden istemişim demekki oldu neyse biz vardıktan sonra hemen takımı taklavatı hazırlayıp çizmeleri giyip başladık atçeke at babam çek babam at babam çek babam derken bir zargana dışında birşey alamadık daha sonra irtibat halinde olduğumuz hamdi ve yaşar abi geldikten sonra bir mıntıka temizliğinden sonra çay ve kahvaltı faslına döndük daha sonrasında ''kapancalı '' abimizle tanıştık ve sonra ekip yavaş yavaş toplandı oltalar atıldı çadırlar kuruldu mangallar yandı mangallar söndü sonra bidaha yandı o gün çıkardığım midyeleride ızgara yaptıktan sonra kömürün üstünde herkes üzüm suyu ve aslan sütününde etkisi ile çadırlarına çekildi akşiam mangal başı muhabbeti tüm herşeye değdi mustafa abinin(bandırmalı) motora atlayıp gelmesi ve bir türlü ayrılamamızda günün en güzel olayıydı ...kalaydık eyiydi :) bundan sonraki organizasyonlarda tekrar buluşuruz heralde emeği geçen herkese teşekkürler özellikle aramızdaki en genç olmanın verdiği eksiklikle getir götür işleri yapan çağatay kimse seni hatırlamamış kardeşim sana özelliklke teşekkür ederim :) 14.lüksten aşaa ayrancılı çar selahattin bu arada adresi yollada faturan hazır kargoluycam :):):):)

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu muhabbeti öncelikle tertip edenleri ve tüm katılımcıları tebrik ediyorum.