Özelden yazıyorum abicim 🙂@Selahattin kardeşim, uygun olduğunda randevulaşalım da, bahsettiğim paketi size teslim edeyim isterim. Bakarsın, o tarihlerde Güneylere doğru inmiş olurum.🙂
Valla linkten girip yapılıyor direkt 🙂Forumu tapatalk ile takip ediyorum bir sürü mesajı kaçıriyorum.ayarlari yapamadik sanırım..bağışı hemen yapıp katılacağım..çok sorulmustur ama nasil yapacağım bağışı.
sms le nasıl yaptınız yazarmısınızBen de sms ile bağış yaptım. Çekilişe falan katılmak istemiyorum. Bana bunu hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.
Bizim bu lösemi canımızı yaktı.
3406 ya sms yolladım. sms içeriği önemli değil. avea ve vodafone 2sms parası alıyor.bağış miktarı da 10 tl faturanıza yansıyacak.sms le nasıl yaptınız yazarmısınız
bilgi için teşekkür ederim3406 ya sms yolladım. sms içeriği önemli değil. avea ve vodafone 2sms parası alıyor.bağış miktarı da 10 tl faturanıza yansıyacak.
selamlar bende katılımda bulunmak isterim yardımcı olursanız sevinirimÖzelden yazıyorum abicim 🙂
(link) ye girin. Orada açıklamalar var.selamlar bende katılımda bulunmak isterim yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler(link) ye girin. Orada açıklamalar var.