Balıksevdam Ailesi Büyük Yardım Çekilişi LÖSEV

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Evet amacımız sadece ve sadece yardım 🙂 Hediye değil de çekiliş heyecanı ile de ailemizin samimiyetini pekiştirmek amaçlandı. Yardımlarınız ve hediye bağışlarınız için kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim değerli dostlarım ağabeylerim. Bu konuyu hakkıyla tamamlayıp önümüzdeki orglara bakacağız.. İnsan insana her zaman her yerde lazım. Yalnızlık Allah'a mahsus, insanoğlu yalnız başına kalmak için yaratılmamış, hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız 🙂

Ben de bağışımı yaptım. İlaveten 23 Nisan' da lösemili çoçuklarımız için de LSV dükkandan da ufak tefek 1-2 parça aldım. Umarım hediyelerini aldıklarında kendileri küçük ama yürekleri kocaman lösemili çocuklarımızın yüzlerinde küçük bir tebessüm oluşturabiliriz. Farklı bir şekilde katkıda bulunmak isteyenler için paylaşıyorum.
image.jpg

Selahattin abi böyle bir yardım çekilişi başlattığın için önce sana ve balıksevdam ailesine katkılarından dolayı teşekkürümü borç bilirim , çorbada bizimde tuzumuz olsun ( 10 tl )

(link)

Son düzenleme:
Az önce bende çok şükür bağışı mı yaptım.ufak ama umarım bu bağış lar birikerek çığ olur ve dertlerine az da olsa derman olur...çekiliş için malzemelere bakayım bende birşeyler cikartayim.

1 Mayısta Çekiliş olacaktı ne oldu? Amaç hediye değil bağış ama bir şey yapılıp hediye verileceğide söylendiyse sonu getirilmeli. Amacaım hediye kazanmak falan değildir bu arada

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back