Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

baliksevdam.com 2. turna avı organizasyonu yapalım desek !

Yer Olarak Tercihimiz neresi olmalı

• Sakaraya-Mollaköy

Kullanılan: 19 65.5%
  • Bursa-Gölbaşı

Kullanılan: 8 27.6%
  • Bilecik-Pelitözü

Kullanılan: 2 6.9%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jacksoonn007

Aktif Üye
Adı
Asım Serkan Belhioğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
-Tüm balıkçıların bildiği gibi 1 nisan itibari ile turna avı organizasyonu açıldı.bu konu ile bu organizasyonu nerede hangi tarihte yapsak kimler gelebilir
.
-Tüm katılmayı düşünen abi veya arkadaşlarımdan kendi fikirlerini katılım durumlarını varsa kaç kişi geleceklerini yazmalarını rica ederim.Burda alacağımız fikirler ile org. sorumlularımız mustafa abim veya faruk abim bu konuyu netleştirerek kesin yer ve tarihi yeni konu olarak açacaklardır.

-Benim tercihim geçen sene olduğu gibi yine Mollaköy'den yana veya oktay abimin bahsettiği Bursa Gölbaşı tarih de 28-29 nisan uygun bi tafih olabilir yada 5-6 mayıs tarihi uygundur

Muhtemel Katılımcılar;
1-Hamdi
2-Faruk Usta
3-Hunter(mustafa)
4-Focaiano(selahattin)
5-jacksoonn007(serkan)
7-Şileli(salih)
6-Oktay16
7-Yaşar
8-Mylm72
9-Tolga
10-Aytaç
11-İrfan
12-Yunusyildizz
13-Mehmet Güneş

Moderatör tarafında düzenlendi:

jacksoonn007

Aktif Üye
Adı
Asım Serkan Belhioğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
inş faruk abicim biliyorsun ben kendi kendimi turna org sorumlu devlet bakanı yaptım bakalım başka katılmayı düşünen abilerimiz ne diyecekler ama bu sene geçen seneki katılımcı sayısını en az 3'e katlarız gibi geliyor bana

-BU ARADA BAZI ARKADAŞ VEYA ABİLERİM HATIRLATMADAN BEN SÖYLİYEYİM NASİPSE GEÇEN SENE YAPAMADIĞIM KOKOREÇ SÖZÜMÜ İNŞ BU SENE YAPAYIM:harika::harika:

Faruk Usta

Daimi Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
inş faruk abicim biliyorsun ben kendi kendimi turna org sorumlu devlet bakanı yaptım bakalım başka katılmayı düşünen abilerimiz ne diyecekler ama bu sene geçen seneki katılımcı sayısını en az 3'e katlarız gibi geliyor bana

-BU ARADA BAZI ARKADAŞ VEYA ABİLERİM HATIRLATMADAN BEN SÖYLİYEYİM NASİPSE GEÇEN SENE YAPAMADIĞIM KOKOREÇ SÖZÜMÜ İNŞ BU SENE YAPAYIM:harika::harika:
Sen takip et Serkan cım ne demek aramızda öyle bir şey yok ,inşallah katılım yüksek olursa çok güzel olur ,hatta şişme botu olan arkadaşlar getirirlerse balık yönünden gecen seneye fark atarız :) kokoreç deme bana geçen sene işkembeciye gittik :D:D:D:D gece 2 de işkembeci aradım Sakarya da :D:D:D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sen takip et Serkan cım ne demek aramızda öyle bir şey yok ,inşallah katılım yüksek olursa çok güzel olur ,hatta şişme botu olan arkadaşlar getirilerse balık yönünden gecen seneye fark atarız :) kokoreç deme bana geçen sene işkembeciye gittik :D:D:D:D gece 2 de işkembeci aradım Sakarya da :D:D:D:D
Ne geceydi ama hahaha hala düşündükçe mutlu oluyorum ya mükemmel bir organizasyon olmuştu :D:D:D

Ben Bursa'da yapılacak her organizasyona katılırım dostlar.. Sakarya'yı çok sevdim ama Nisan sonu gibi bence gidilmeli havaların durumuna göre..

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tarih önceden belli olsun yeter, birde Faruk abi de mangalda olsun; yer isterseniz ayda olsun ben gelirim.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...