Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BALIKSEVDAM T-SHİRTLERİ HAKKINDA DUYURU (Ön Sipariş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Kumaşlar ve baskı geçen seferkiler 10 üstüydü.Kardeşime teşekkürler.Gerçi birkaç sefer giyebilme fırsatım oldu ama halen evde tişörtlerimin arasından elime gelince içim bi güzel oluyor.

Sen o kadar olaydan sonra tekrar bu işin altına giriyorsan sen insan değilsin.:D
Gönlüne sağlık..

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
herkezin sabırsızlıkla beklediği konu nihayet gündeme geldi. yine sana cok iş düşeçek selo, emeklerine sağlık, bende üç tane istiyorum bir tanesi s diger ikisi m lütfen, Atanın kini şimdiden hazırliyim :) kolay gelsin kardeşim.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kumaşlar ve baskı geçen seferkiler 10 üstüydü.Kardeşime teşekkürler.Gerçi birkaç sefer giyebilme fırsatım oldu ama halen evde tişörtlerimin arasından elime gelince içim bi güzel oluyor.

Sen o kadar olaydan sonra tekrar bu işin altına giriyorsan sen insan değilsin.:D
Gönlüne sağlık..
Valla sorma abi, baktım olmuyor 2 senedir kaç kişi ben yaptırırım dedi olmadı, iş yine bize düştü, yapacak bişey yok, birilerinin fedakarlık yapması lazım ki işler yürüsün, ortada güzel bir iş var, tek seferlik tadımlık kalmasına gönlüm razı değil, forumun selameti açısından bu işi de alnımızın akıyla yapmamız şart :)

herkezin sabırsızlıkla beklediği konu nihayet gündeme geldi. yine sana cok iş düşeçek selo, emeklerine sağlık, bende üç tane istiyorum bir tanesi s diger ikisi m lütfen, Atanın kini şimdiden hazırliyim :) kolay gelsin kardeşim.
:D hazır yaptırıyorken al bi 10-15 tane bak demedi deme :D

mujdat_78

Yeni Üye
Adı
müjdat avcı
herkese selamlar yine büyük işin altına gırdınız ama emeginizin hakkıyla cıkacaksınız biliyorum sizlere kolay gelsin başarılar.. tişörtte isim olsun MÜJDAT AVCI 0RH + BURSA 1 adet XL

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Allah cc yardımcın olsun.Bedavadan laf atmak dile yakışır dilde kemik yoktur.
Bedavadan iş yapmak ta gönlü zengine düşer.
Zararsız ve ziyanız bitirirsin inşaallah.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Allah cc yardımcın olsun.Bedavadan laf atmak dile yakışır dilde kemik yoktur.
Bedavadan iş yapmak ta gönlü zengine düşer.
Zararsız ve ziyanız bitirirsin inşaallah.
Allah razı olsun abi, zarar illa ki olacak da az zararla kapatırız bu sefer umarım :D Sonuçta taşın altına birileri elini koymadan olmuyor malesef, geçen seferki aldığım teşekkürler ve bir tane bile memnun kalmayan olmaması bana herşeyi unutturdu, biz bu aralar suskun olsak da büyük bir aileyiz, kalbim herzaman bu güzel forumdaki güzel insanlarla birlikte..:harika:

wolf

Aktif Üye
Adı
haydar özdemir
Daha önceden mesaj atıp bir tane istediğimi söylemiştim. Şu anda toplamda iki tane istiyorum. Bir arkadaşıma, bir tanesi bana. Bir de sorum olacak; t shirtlere isteğimiz ismi yazıyor musunuz?

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Daha önceden mesaj atıp bir tane istediğimi söylemiştim. Şu anda toplamda iki tane istiyorum. Bir arkadaşıma, bir tanesi bana. Bir de sorum olacak; t shirtlere isteğimiz ismi yazıyor musunuz?
İlk Mesajda belirttiğim gibi isim yazdırma ile malesef herkes kendisi ilgilenecek, çünkü çok zaman kaybı oluyor. Bir an önce başlatmamız lazım üretimi

Hırçın Karadeniz

Aktif Üye
Adı
Hırçın Karadeniz
1 adet L bedende ben istiyorum.. isim yazılma konusunda toplu olarak verilirse bence sıkıntı olmaz.. kendi adımızla bu tşörtü kullanmak bizler için dahada gurur verici.. vede anlamlı.. bu konuyla ilgilenirseniz çok sevinicem.. İsim olarak Gökmen yazılırsa çok sevinirim. saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...